Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Cadence Language Paper 2004

Posted on :13-02-2016
Cadence Placement Paper - 2004:-

Q1. Using pointer, changing A to B and B to A is Swapping the function using two address and one temporary variable. a,b are address, t is temporary variable. How function look like? 

ANS: 
swap(int *, int *, int ) 


Q2. In assembler, how the relocatable code is generated? 

ANS: By Indirect addressing.


Q3. What is the depth of the Tree?

ANS: log(n).


Q4. What is int *p(char (*s)[])?

ANS: p is a function which is returning a pointer to integer which takes arguments as pointer to array of characters.


Q5. What is the output?

printf( Hello o is the world );

ANS: Hello is the world. 


Q6. Find the prototype of sine function. 

ANS: extern double sin(double) 


Q7. Given inorder and preorder sequence of tree, find out the post order.


Q8. What is the value of i? 

i=strlen(Blue)+strlen(People)/strlen(Red)-strlen(green) 

ANS: 1 


Q9. What is pass by reference and pass by value?


Q10. Which of following is used for back-up files? 

a) compress 
b) Tar
c) make 
d) all the above 

ANS: b 


Q11. What does  calloc do? 

ANS: A memory allocation and initializing to zero. 


Q12. What does chmod 654 stand for?

ANS: _rw_r_xr__ 


Q13. What does find command do? 

ANS: Search a file.


Q14. What does exit() do? 

ANS: Come out of executing programme. 


Q15. Scope of a global variable which is declared as static?
 
ANS: File 


Q16. The ratio of Boys to Girls is 6:4. 60% of the boys and 40% of girls take lunch in the canteen. What % of class takes lunch in canteen? 

ANS: 52% (60/100)*60 + (40/100)*40 


Q17. One paper is equally folded 50 times. What is the new thickness of paper? 

ANS: 2**50 


Q18. There is six letter word VGANDA. How many ways you can arrange the letters in the word in such a way that both the As are together?

ANS: 120 (5x4!) 


Q19. If two cards are taken one after another without replacing from a pack of 52 cards, what is the probability for the two cards be queen?

ANS: (4/52)*(3/51) (1/17)*(1/13) 


Q20. If |x-a|=a-x , What is the relation between x and a?

ANS: x<=a 


Q21. 51 x 53 x ... x 59 ; symbols ! - factorial ^ - power of 2 

(a) 99!/49! 
(b) 99!* 22!
(c) 99!/ 38!
(d) (99! x 25!)/(2^24 x 49! x 51!) 


Directions for questions 22, 23: A father F has 5 sons, p,q,r,s,t. Not necessarily in this order. Two are of same age. The eldest and youngest cannot be twins. T is elder to r and younger to q and s has three older brothers.

Q22. Who are the twins? 

ANS: s,t 


Q23. Who is the oldest and youngest? 

ANS: q, (s&t) 


Directions for questions 24, 25: Data Sufficiency: 
a) only statement A is sufficient , B is not 
b) only statement B 
c) both are necessary 
d) both are not sufficient. 

Q24. X is an integer. Is X divisible by 5? 
A) 2X is divisible by 5. 
B) 10X is divisible by 5. 

ANS: a 


Q25. (A) Anna is the tallest girl 
B) Anna is taller than all boys. 
Is Anna the tallest in the class? 

ANS: 


Directions for questions 26, 27: Zulus always speak truth and Hutus always speak lies. There are three persons A,B &C. A met B and says I am a Zulu or I am Hutu. We do not know what exactly he said, then B meets C and says to C that A is a Zulu. Then C replied No, A is a Hutu. 

Q26. How many Zulus are there? 

ANS: 2


Q27. Who must be a Zulu? 

ANS: 


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop