Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Bajaj Aptitude Paper 2008

Posted on :08-02-2016
Bajaj Placement Paper 2008:-

Q1. CHAIR is decoded as EGCHT. Then TABLE is decoded as ............. 

Q2. Find the missing number:- 8,15,9,14,9,13,___________ 

Q3. Odd man out: handle, cycle, chain, break 

Q4. Entice, Allure, hure,  ---- 

Q5. Medium resolution coordinates (0,0) to (199,----) 

Q6. John weighs twice as much as Marcia. Marcias weight is 60% of Bobs weight. Dave weighs 50% of Lees weight and 190% of Johns weight. Which of these 5 persons weighs the least? 

a) Bob 
b) Dave 
c) John 
d) Lee 
e) Marcia 

ANS: e 

Q7. A trip takes 6 hours to complete. After traveling 1/4 of an hour, 1 3/8hours, and 2 1/3 hours, how much time does need to complete the trip? 

a) 2 1/12 hours 
b) 2 hours, 2 1/2 minutes 
c) 2 hours,5minutes 
d) 2 1/8 hours 

ANS: b 

Q8. It takes 30 days to fill a laboratory dish with bacteria. If the size of the bacteria doubles each day, how long did it take for the bacteria to fill one half of dish? 

ANS: 29 days 

Q9. A car wash can wash 8 cars in 18 minutes, At this rate, how many cars can the car wash wash in 3 hours? 

ANS: 80 

Q10. If the ratio of the areas of 2 squares is 2:1, then the ratio of the perimeters of the squares is 

ANS: sqrt(2):1  

Q11. There are three types of tickets available for a concert: orchestra, which cost $12 each; balcony, which cost$9 each: and box, which cost $25 each. There were P orchestra tickets, B balcony tickets, and R box tickets sold for the concert. Which of the following expressions gives the percentage of ticket proceeds due to the sale of orchestra tickets? 

ANS: 100*12P/ (12P+9B+25R) 

Q12. In a survey of town of Wasco, it was found that 65% of the people surveyed watched the news on television, 40% read newspaper, and 25% read a newspaper and watched the news on television. What percent of the people surveyed neither watched the news on the television nor read a newspaper?

ANS: 20% 

Q13. City B is 5 miles east of City A. City C is 10 miles southeast of City B. Which of the following is the closest to the distance from City A to City C? 

ANS: 14 miles 

Q14. If the area of a square increases by 69%, then the side of the square increased by?

ANS: 30% 

Q15. There are 30 socks in a drawer. 60% of the socks are red and the rest are blue. What is the minimum number of socks that must be taken from the drawer without looking in order to be certain that at least two blue socks have been chosen? 

ANS: 20 


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop