Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

AT & T Aptitude Test Questions with Answers 2014

Posted on :26-03-2016

Q1. Find sum of 3 + 5/ (1+22) + 7/ (1 + 22 + 32) + ......

ANS: 3n/ (1 + n)


Q2. 500 men are arranged in an array of 10 rows and 50 columns according to their heights. Tallest among each row of all are asked to fall out. And the shortest among them is A. Similarly after resuming that to their original positions that the shortest among each column are asked to fall out. And the tallest among them is B. Now who is taller among A and B?

a. A
b. B
c. Both are of same height

ANS: a


Q3. For each hour a watch is going slow by 30 seconds. Now time is 8 a.m. What will be the actual time at 8 p.m?

ANS: 7:54.


Q4. In a journey of 15 miles two third distance was travelled with 40 mph and remaining with 60 mph. How much time the journey takes?

a. 40 min
b. 30 min
c. 120 min
d. 20 min

ANS: d


Q5. If 9 engines consume 24 metric tonnes of coal, when each is working 8 hours a day; how much coal will be required for 8 engines, each running 13 hours a day, it being given that 3 engines of the former type consume as much as 4 engines of latter type?

a. 22 metric tonnes.
b. 27 metric tonnes.
c. 26 metric tonnes.
d. 25 metric tonnes.

ANS: c


Q6. The length, breadth and height of a room are in the ratio 3:2:1. If the breadth and height are halved, while the length is doubled, then the total area of the 4 walls of the room will be decreased by

a. 30% 
b. 18.75% 
c. 15% 
d. 13.6%


Q7. A and B can finish a piece of work in 20 days. B and C in 30 days and C and A in 40 days. In how many days will A alone finish the job?

a) 48
b) 34 2/7
c) 44
d) 45

ANS: a


Q8. Find the least number when divided by 7 gives the reminder 6, when divided by 6 gives reminder 5, when divided by 5 gives reminder 4 and so on....

ANS: 419


Q9. A house wife saved Rs. 2.50 in buying an item on sale. If she spent Rs.25 for the item, approximately how much percent she saved in the transaction?

a. 8%
b. 9%
c. 10%
d. 11%

ANS: b


Q10. Three friends divided some bullets equally. After all of them shot 4 bullets the total number of bullets remaining is equal to the bullets each had after division. Find the original number divided?

a. 18
b. 20
c. 54
d. 8

ANS: a


Directions 11-12: In each of the following questions, a sentence has been given in Active (or passive) voice. Out of the four alternatives suggested select the one which best express the same sentence in Passive (or Active) Voice.


Q11. The residents celebrated the Independence Day.

a) The Independence Day celebrated by the residents
b) The Independence Day was celebrated by the residents
c) The Independence Day has been celebrated by the residents
d) Celebration of Independence Day was done by the residents

ANS: b


Q12. I know him. 

a) He is known by me
b) He was known to me
c) He has been known by me
d) He is known to me

ANS: d


Directions for questions 13 to 15: Find the error in the given sentences.

Q13. The number of people (a)/ applying were so large (b)/ that the college had to (c) / stop issuing application forms (d)/ No error (e)

ANS: b


Q14. Neither the plans (a)/ suits him and therefore (b)/ he decided not to (c) / go out yesterday (d)/ No error (e)

ANS: b


Q15. A series of lectures (a)/ of Indian philosophy (b) / are arranged by the University (c) / No error (d)

ANS: c


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop