Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Ashok Leyland Ltd interview Questions

Posted on :16-02-2016
Q1. Complete the series 1. 15 15 _ 16 24 24 3 3

Q2. _n_mn_mm_nmnm_mm_

Q3. 316 156 76 31 16 6 1

Q4. 16, 16, 24, _____, 36, 36, 54

Q5. 1 foot is 31 paise how much would have it cost for 20 yards

Q6. A man has 8.5 cm string pieces. However string in available only in lengths of meters. What is the min length he should buy so that he loses less?

Q7. 3 numbers are in the ratio 2:4: 5 the 2nd number is so greater than the diff between 1st and 3rd find the second number. 

ANS: 40

Q8. If f=2sinex+y*2, f, x=?

Q9. 2x+3y=5, 6x+9y=k. These equations are not possible when,

Q10. k=15 b. k not equal to 15 c. k=0 d. k=1

Q11. What types of images do concave and convex lenses produce?

Q12. What is the speed of 3-phase induction motor?

Q13. Which gear type does not have axial thrust? 

ANS: Herringbone

Q14. Which of the following is not a thermal radiation law? 

ANS: Lamberts law

Q15. In which units sound is measured? 

ANS: Decibels

Q16. Velocity of sound at sea level?

Q17. An object weighs 3kg in air, 2.5kg in water, what is its density?

Q18. Which material has the highest Cp value?

Q19. Which of the following has lowest thermal conductivity?

Q20. The crystalline structure of graphite is

Q21. Which process cannot be used to produce external threads?

Q22. Which of the following is formed due to the attraction between moon and earth? 

ANS: Tides

Q23. Instrument used for measurement of high temperatures? 

ANS: Pyrometer

Q24. Thread used in lathe leadscrew? 

ANS: ACME Thread

Q25. If water is air, air is dust, dust is light, light is sound, and sound is water, where does fish live?

Q26. If the barometer shows 300mm Hg, what is the absolute pressure?

Q27. What is the 4-1 process in otto cycle?

Q28. Power stroke in diesel cycle is what process?
 
ANS: Adiabatic process

Q29. At what temperature °C and K are the same?

Q30. What is the material used in permanent magnet?

Q31. If a plane cuts a circular cone along the axis of the cone then the curve of intersection is

Q32. Circle b. ellipse c. parabola d. hyperbola

Q33. x*2-2x=6 has change of sign between?

Q34. If v=220V, I=25A, power factor=0.8, frequency=400Hz. If the motor runs for 3 hours, what is the power consumed?

Q35. Symbol of capacitor?

Q36. Boiling point of mercury?

Q37. When salt is added to water, what happens to its freezing point?

Q38. What motor do they use in railway engines for traction?

Q39. What motor is used for running lathe spindle?

Q40. Type of magnetic material used for small motors. 

a.  Diamagnetic 
b. paramagnetic 
c. ferromagnetic


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop