Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

ASDC Arithmetic Ability Test 2011

Posted on :20-04-2016

Q1. A man sends his son to the market to buy mangoes. He gives the son 100 pence to buy 100 mangoes. In the market there are 3 kinds of mangoes: good mangoes each for 10 pence, average mangoes each for 5 pence, & not so god mangoes for .5 pence each. What type of mangoes & how much should the son buy?

ANS: 90 mangoes for .5 pence each. 9 mangoes for 5 pence each, 1 mangoe for 10 pence.


Q2. If in a jar there are jelly beans, some blue, some green, some yellow in colour, then what minimum amount of jelly beans should be picked to get two of the same colour?          

ANS: 4 


Q3. The average weight of 3 men A, B and C is 84 kgs another man D joined the group and the average now becomes 80. If another man E whose weight is 3 kgs more than that of D replaces A then the average weight of B, C, D, E becomes 79 kgs. The weight of A is?

a) 70 kgs
b) 72 kgs
c) 75 kgs
d) 80 kgs

ANS:  75 kgs 


Q4. If "24 H in a D" means "24 hours in a Day", then what does "1000 Y in a M" mean?

ANS: 1000 years in a Millenium.


Q5. Find the next term: 144, 121, 100, 81, 64, ----.

ANS: 49.


Q6. Three friends divide among themselves equal amount of money. If after spending Rs. 4 each they have left with them the sum of Rs.6, then what was the original amount with them?      

ANS: Rs. 18


Q7. A Student was asked to find the value of 3/8th of sum of money. The  student made A mistake by dividing the sum by 3/8 and thus got an answer which exceeed the correct answer by 55 the correct answer was?

a) 9
b) 18  
c) 24
d) 64

ANS:  8/3x-3/8x=55 => X=24


Q8. In a year some fractions of girls & some fraction of boys graduate from High School. If, of them a/b of girls & x/y of boys go to college. What is the fraction of students who go to college?


Q9. Three children are born each second. What is the number of children born in the year 2001?


Q10. An electric train is moving southwards, but the smoke is moving westwards, ----.

ANS: An electric train doesnot emits smoke!!!


Directions for Questions 11 to 14:
There are six steps that lead from the first to the second floor. No two people can be on the same step. Mr. A is two steps below Mr. C, Mr. B is a step next to Mr. D. Only one step is vacant (No one standing on that step). Denote the first step by step 1 and second step by step 2 etc.

Q11. If Mr. E was on the third step & Mr. B was on a higher step than Mr. E, which step must be vacant?

a) step 1
b) step 2
c) step 4
d) step 5
e) step 6

ANS: (a)


Q12. If there were two steps between the step that A was standing and the step that B was standing on, and A was on a  higher step than D, A must be on step 

a) 2
b) 3
c) 4
d) 5
e) 6

ANS: (c)


Q13. If Mr. A is on the first step, Which of the following is true?

a) Mr. B is on the second step
b) Mr. C is on the fourth step.
c) A person Mr. E, could be on the third step
d) Mr. D is on higher step than Mr. C.

ANS: (d)


Q14. If Mr. B was on step 1, which step could A be on?

a) 2&e only
b) 3&5 only
c) 3&4 only
d) 4&5 only
e) 2&4 only

ANS: (c)
 


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop