Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Amazon Language Paper 2015

Posted on :11-02-2016
APTITUDE

Q1. What are the files which are automatically opened when a C file is executed?

Q2. What will be the position of the file marker?

a: fseek(ptr,0,SEEK_SET);
b: fseek(ptr,0,SEEK_CUR);

Q3. What is the problem with the following code segment?

while ((fgets(receiving array,50,file_ptr)) != EOF)

Q4. Predict the output or error(s)

Q5. Predict the output or error(s)

Q6. In the following pgm add a  stmt in the function  fun such that the address of a gets stored in j.

ANS: *k = &a

Q7. What are the following notations of defining functions known as?

ANS:
i.  ANSI C notation
ii. Kernighan & Ritche notation

Q8. Is the following statement a declaration/definition. Find what does it mean?

 int (*x)[10];

ANS: Definition-x is a pointer to array of(size 10) integers.

Q9. What is the output for the program given below

typedef enum errorType{warning, error, exception,}error;
main()
    {
error g1;
g1=1;
printf("%d",g1);
}
  
ANS: Compiler error: Multiple declaration for error

Q10. What is the output for the program given below

typedef struct error{int warning, error, exception;}error;
main()
{
error g1;
g1.error =1;
printf("%d",g1.error);
}

ANS: 1

Q11. What is the output for the program given below

ANS: bye

Q12. What is the output for the program given below


ANS:                           1       1       1       1
                                    2       4       2       4
                                    3       7       3       7
                                    4       2       4       2
                                    5       5       5       5
                                    6       8       6       8
                                    7       3       7       3
                                    8       6       8       6
                                    9       9       9       9

Q13. Declare an array of N pointers to functions returning pointers to functions returning pointers to characters?

ANS:  
(char*(*)( )) (*ptr[N])( );

Q14. There were 10 records stored in “some file. data” but the following program printed 11 names. What went wrong?

Q15. Is there any difference between the two declarations,

1. int foo(int *arr[]) and
2. int foo(int *arr[2])

ANS: No

Q16. What is the subtle error in the following code segment?

Q17. What is wrong with the following code?

Q18. What is the hidden bug with the following  statement?

  assert(val++ != 0);

Q19. Is the following code legal?

struct a
    {
int x;
struct a b;
    }

ANS: No

Q20. Is the following code legal?

void main()
{
typedef struct a aType;
aType someVariable;
struct a
{
int x;
aType *b;
};
}

ANS: No

Q21. Which version do you prefer of the following two,

1) printf(%s, str);      // or the more curt one
2) printf(str);

ANS: 1

Q22. Find the output.

  main()
{         
char a[4]="HELL";
printf("%s",a);
}

ANS: 
HELL%@!~@!@???@~~!

Q23. Printf can be implemented by using  __________ list.

ANS: Verbal Length argument

Q24. The command which gives the  device of our system

ANS: Who

Q25. Which of following is correct:

a)For loops can be nested
b)For Loops may use the same Index
c)For loops cannot be overl lapped

ANS: a,c
 
Q26. when the system starts which will execute?

ANS: Booting loader
 
Q27. ada is _____________ language
      
a) modular 
b) object based 
c) object oriented 
d) functional
 
Q28. The maximum level of the tree is

ANS: depth of the tree
 
Q29. Which is used for storing pictures or graphics?

a) mbr  
b) mar  
c) frame buffer  
d) sdram
 


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop