Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

AIG Verbal Ability Questions with Answers

Posted on :06-04-2016

Directions 1 to 2: In each of the following questions, a sentence has been given in Active (or passive) voice. Out of the four alternatives suggested select the one which best express the same sentence in Passive (or Active) Voice.

Q1. He teaches us grammar

A) Grammar is taught to us by him
B) We are being taught Grammar by him
C) Grammar is being taught us by him
D) We are taught Grammar by him

ANS: D


Q2. Mona was writing a letter to her father.

A) A letter was written to her father by Mona
B) A letter has been written to her father by Mona
C) A letter was being written by Mona to her father
D) A letter was written by Mona to her father

ANS: C


Direction 3 to 7: In each of the following questions, find out which part of the sentence has an error. If there is no mistake the answer is no error.

Q3. A group of friends (A)/ want to visit (B)/ the new plant as early as possible (C)/ No error (D)

ANS: B 


Q4. Meerabai was sent away from her home (A)/ because she spend most of the time (B)/ in the company of holy men (C)/ No error (D)

ANS: B 


Q5. Unless you stop to make noise at once (A)/ I will have no option but to (B) / bring the matter to the attention of the police (C) / No error (D)

ANS: A 


Q6. It is rude (A)/ for the young (B)/ making fun of their elders (C)/ No error (D)

ANS: C 


Q7. The Minister along with his (A) / party colleagues have (B)/ been invited to the party (C)/ No error (D)

ANS: B 


Directions 8 to 10: The following questions, consist of two words each that have a certain relationship to each other, followed by four lettered pairs of words. Select the lettered pair that has the same relationship as the original pair of words.’

Q8. Sip: Gulp

A) Touch: Push 
B) Cup: Glass 
C) Tent: Hut 
D) Soap: Water

ANS: A


Q9. Basement: Attic

A) Nadir: Zenith 
B) Zenith: Apex 
C) Zenith: Root 
D) Apex: Pinnacle

ANS: A


Q10. Parsing: Grammar

A) Running: Health 
B) Praying: God 
C) Para trooping: Air force 
D) Cleaning: House

ANS: C


Directions 11 to 15: Pick out the most effective word from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.

Q11. In large cities people are cut……………… ---- from nature.

A) down 
B) out 
C) off 
D) away

ANS: C


Q12. What a sensation it would cause if it…………………… ---- now discovered that such a man had left behind a diary.

A) is 
B) be 
C) was 
D) were

ANS: D


Q13. Madan…………… ----- the first prize in this competition

A) bore up 
B) bore with 
C) bore out 
D) bore away

ANS: A


Q14. It is not easy to beat ----- a swarm of wasps if they attack you

A) out 
B) up 
C) down 
D) off

ANS: D


Q15. Your friend died…………… ------ over work.

A) of 
B) from 
C) due to 
D) with

ANS: A


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop