Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

ADP Aptitude Questions with Answers 2015-2016

Posted on :04-02-2016
Q1. If the total distance of a journey is 120 km .If one goes by 60 kmph and comes back at 40kmph what is the average speed during the journey? 


ANS: 48kmph

Q2. A school has 30% students from Maharashtra .Out of these 20% are Bombay students. Find the total percentage of Bombay? 

ANS: 6%

Q3. An equilateral triangle of sides 3 inch each is given. How many equilateral triangles of side 1 inch can be formed from it? (Ans: 9)
If A/B = 3/5,then 15A = ? 

ANS: 9B

Q4. Each side of a rectangle is increased by 100% .By what percentage does the area increase? 

ANS: 300%

Q5. Perimeter of the back wheel = 9 feet, front wheel = 7 feet on a certain distance, the front wheel gets 10 revolutions more than the back wheel .What is the distance? 

ANS: 315 feet

Q6. Perimeter of front wheel =30, back wheel = 20. If front wheel revolves 240 times. How many revolutions will the back wheel take? 

ANS: 360 times

Q7. 20% of a 6 litre solution and 60% of 4 litre solution are mixed. What percentage of the mixture of solution

ANS: 36%

Q8. City As population is 68000, decreasing at a rate of 80 people per year. City B having population 42000 is increasing at a rate of 120 people per year. In how many years both the cities will have same population? 

ANS: 130 years

Q9. Two cars are 15 kms apart. One is turning at a speed of 50kmph and the other at 40kmph . How much time will it take for the two cars to meet? 

ANS: 3/2 hours

Q10. A person wants to buy 3 paise and 5 paise stamps costing exactly one rupee. If he buys which of the following number of stamps he wont able to buy 3 paise stamps. 

ANS: 9

Q11. There are 12 boys and 15 girls, How many different dancing groups can be formed with 2 boys and 3 girls.

Q12. Which of the following fractions is less than 1/3

(a) 22/62 
(b) 15/46 
(c) 2/3 
(d) 1 

ANS: (b)

Q12. There are two circles, one circle is inscribed and another circle is circumscribed over a square. What is the ratio of area of inner to outer circle? 

ANS: 1 : 2

Q13. Three types of tea the a,b,c costs Rs. 95/kg,100/kg and70/kg respectively. How many kgs of each should be blended to produce 100 kg of mixture worth Rs.90/kg, given that the quantities of band c are equal

a) 70,15,15
b) 50,25,25 
c) 60,20,20 
d) 40,30,30 

ANS: (b)

Q14. In a class, except 18 all are above 50 years.15 are below 50 years of age. How many people are there

(a) 30 
(b) 33 
(c) 36 
(d) none of these. 

ANS: (d)

Q15. If a boat is moving in upstream with velocity of 14 km/hr and goes downstream with a velocity of 40 km/hr, then what is the speed of the stream ?


(a) 13 km/hr 
(b) 26 km/hr 
(c) 34 km/hr 
(d) none of these 

ANS: A

Q16. Find the value of (0.75 * 0.75 * 0.75 - 0.001 ) / ( 0.75 * 0.75 - 0.075 + 0.01)

(a) 0.845 
(b) 1.908 
(c) 2.312 
(d) 0.001 

ANS: A

Q17. A can have a piece of work done in 8 days, B can work three times faster than the A, C can work five times faster than A. How many days will they take to do the work together ?

(a) 3 days 
(b) 8/9 days 
(c) 4 days 
(d) cant say 

ANS: B

Q18. A car travels a certain distance taking 7 hrs in forward journey, during the return journey increased speed 12km/hr takes the times 5 hrs. What is the distance travelled

(a) 210 kms 
(b) 30 kms 
(c) 20 kms 
(d) none of these 

ANS: B

Q19. Instead of multiplying a number by 7, the number is divided by 7. What is the percentage of error obtained ?
Find (7x + 4y ) / (x-2y) if x/2y = 3/2 ?

(a) 6 
(b) 8 
(c) 7 
(d) data insufficient 

ANS: C

Q20. A man buys 12 lts of liquid which contains 20% of the liquid and the rest is water. He then mixes it with 10 lts of another mixture with 30% of liquid. What is the % of water in the new mixture?


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop