Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

ADP Written Test Questions with Answers 2016

Posted on :04-02-2016
ADP Placement Papers 2016:

Q1. In the following choose the word which express the meaning of the same word CURSORY

A. superficial        
B. important        
C. move        
D. natural

ANS: A

Q2. PERVERT

A. heavy            
B. unusual        
C. demoralize   
D. extra
    
ANS: C

Q3. AUGUST

A.Common        
B.Ridiculous        
C.Dignified    
D.Petty

ANS: C

Q4. CANNY

A.Obstinate        
B.Handsome        
C.Clever        
D.Stout

ANS: C

Q5. ALERT

A.Energetic        
B.Observant        
C.Intelligent    
D.Watchful

ANSD

Q6. In the following choose the word which express the opposite meaning of the same word OBEYING

A.Ordering        
B.Following        
C.Refusing    
D.Contradicting
    
ANS: A

Q7. FRAUDULENT

A.Candid            
B.Direct            
C.Forthright    
D.Genuine

ANS: D

Q8. FLAGITIOUS

A. Innocent       
B. Vapid            
C. Ignorant    
D. Frivolous

ANS: A

Q9. BELITTLE

A. Praise            
B. Flatter            
C. Exaggerate    
D. Adore
    
ANS: C

Q10. STARTLED

A. Amused        
B. Relaxed        
C. Endless    
D. Astonished

ANS: B


Q11. Read the passage and answer that follow on the basis of instruction provided in the passage Passage. 

There was a marked difference of quality between the personages who haunted near bridge of brick and the personages who haunted the far one of stone. Those of lowest character preferred the former, adjoining the town; they did not mind the glare of the public eye. they had been of no account during their successes; and though they might feel dispirited, they had no sense of shame in their ruin. Instead of sighing at their adversaries they spat, and instead of saying the iron had entered into their souls they said they were down in their luck.The miserables who would pause on the remoter bridge of a politer stamp persons who did not know how to get rid of the weary time. The eyes of his species were mostly directed over the parapet upon the running water below. While one on the town ward bridge did not mind who saw him so, and kept his back to parapet to survey the passer-by, one on this never faced the road, never turned his head at coming foot-steps, but, sensitive on his own condition, watched the current whenever a stranger approached, as if some strange fish interested him, though every finned thing had been poached out of the rivers years before.
 
In this passage the author is trying to

A. explain the difference between the construction of the two bridges    
B. describe the way different sections of people like to dress    
C. explain the variety of ways in which strangers can be treated    
D. describe how people of different classes behaved when unhappy

ANS: D

Q12. People belonging to lower strata in their moments of distress

A. remembered the days of glory    
B. dressed shabbily to earn sympathy    
C. visited the brick made bridge    
D. felt ashamed of their failures

ANS: C

Q13. The attitude of lowly and genteel towards strangers was

A. virtually the same    
B. entirely different        
C. completely indifferent        
D. virulently hostile

ANS: B

Q14. The bridge of stone was frequented by

A. all the sections of society        
B. those fond of fishing        
C. the sophisticated but luckless    
D. none of the above

ANS: C

Q15. The two bridges were known

A. for their similar design        
B. for being equidistant from town    
C. for being haunted places        
D. for attracting dejected people to them

ANS: D

Q16. Complete the sentence with suitable word . Fate smiles ...... those who untiringly grapple with stark realities of life.

A. with            
B. over            
C. on        
D. round

ANS: C

Q17. The miser gazed ...... at the pile of gold coins in front of him.

A. avoidly            
B. admiringly        
C. thoughtfully    
D. earnestly

ANS: A

Q18. Catching the earlier train will give us the ...... to do some shopping.

A. chance           
B. luck            
C. possibility    
D. occasion

ANS: A

Q19. I saw a ...... of cows in the field.

A.group            
B.herd            
C.swarm        
D.flock

ANS: B

Q20. The grapes are now ...... enough to be picked.

A. Ready            
B. ripe            
C. advanced    
D. mature

ANS: B


Q21. Find the output of the code snippet char *S1 = "ABCD"; char S2[ ]="ABC"; printf("%d,%d",sizeof(S1), sizeof(S2));

A.3,4            
B.4,4            
C.3,3       
D.4,3

ANS: B

Explanation:

Output: 4,4. S1 is a character pointer giving the size of the pointer variable. Second one is a character array with size 4. (Including the terminating character ).

Q22. Find the output of the code snippet

int i ;
int v = scanf("%d",&i); // Lets say the input is 23
printf("%d",v);

A. 23            
B. 1        
C. Junk            
D. 0

ANS: B

Explanation:

Output = 1; This is because, scanf reads and input and returns the number of items read. Hence 23 would be stored in i and 1 would be stored in v

Q23. What is the default size of a integer variable ?

A. 2            
B. 4        
C. can be 2 or 4 depending on the operating system        
D. 8

ANS: C

Q24. What will be effect of size of operator on Unions?

A. Gives the size of the biggest member    
B. Gives the size of sum of all members    
C. Gives the size of the smallest of the members        
D. None of the above
    
ANS: A

Q25. Divide by Zero is a common exception of type

A. Run Time        
B. Compile Time        
C. can be either Run time or Compile time    
D. none of the above

ANS: A

Q26. Which of the following statements is false? 

A. Pointers are designed for storing memory addresses 
B. Arrays are passed by value to functions 
C. Both of the above are false 
D. none of the above

ANS: C

Q27. Output of the following program is

main()
{int i=0;
for(i=0;i<20 br="" i="">    {switch(i)
case 0:i+=5;
case 1:i+=2;
case 5:i+=5;
default i+=4;
break;}
printf("%d,",i);
}
}

A. 0,5,9,13,17        
B. 5,9,13,17        
C.12,17,22        
D.16,21

ANS: D

Q28. 4 men and 6 women can complete a work in 8 days, while 3 men and 7 women can complete it in 10 days. In how many days will 10 women complete it?

A.35            
B.40            
C.45           
D.50

ANS: B

Explanation:
Let 1 mans 1 days work = x and 1 womans 1 days work = y. Then, 4x + 6y =1/8 and 3x + 7y =1/10 Solving the two equations, we get: x =11/400, y =1/400 1 womans 1 days work =1/400 10 womens 1 days work = 1/40 Hence, 10 women will complete the work in 40 days.

Q29. Two trains running in opposite directions cross a man standing on the platform in 27 seconds and 17 seconds respectively and they cross each other in 23 seconds. The ratio of their speeds is:

A.1:2            
B.3:2            
C.3:4            
D. none of these

ANSB

Explanation

Let the speeds of the two trains be x m/sec and y m/sec respectively. Then, length of the first train = 27x metres, and length of the second train = 17y metres. 27X+17Y=23 27X+17Y=23X+23Y 4X=6Y X/Y=3/2

Q30. If selling price is doubled, the profit triples. Find the profit percent.

A.66 2/3            
B.100            
C.105 1/3       
D.120

ANS: B

Explanation:
Let C.P. be Rs. x and S.P. be Rs. y. Then, 3(y - x) = (2y - x) y = 2x. Profit = Rs. (y - x) = Rs. (2x - x) = Rs. x. Profit % = (x/x) x 100 % = 100%


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop