Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

ADP Written Test Questions 2011

Posted on :02-02-2016
A) Aptitude-15 Questions 15 Marks

Q1. On a sum of money, the simple interest for 2 years is Rs. 660,while the compound interest is Rs.696.30,the rate of interest being the same in both the cases. The rate of interest is

A.10%     
B.11%
C.12%                    
D.10.5%

Ans : B

Q2.  The difference between simple interest and compound interest on Rs. 1200 for one year at 10% per annum reckoned half yearly is

A.  Rs.2.50                  
B.  Rs. 3
C.  Rs. 4                      
D.  Rs. 3.75

Ans :  C
 
Q3. A sum of money at simple interest amounts to Rs.815 in 3 years and to Rs. 854 in 4 years. The sum is

A.   Rs. 650                 
B.   Rs. 690
C.  Rs. 698                  
D.  Rs. 700

Ans : C
 
Q4. How much time will it take for an amount of Rs. 450 to yield Rs. 81 as interest at 4.5% per annum of simple interest?

A. 3.5 years                
B. 4 years
C. 4.5 years                
D. 5 years

Ans : B
 
Q5. Worker A takes 8 hours to do a job. Worker B takes 10 hours to do the same job. How long should it take both A and B, working together but independently, to do the same job?

A. 2x4/9                     
B. 4x4/9
C. 5x4/9                    
D. 4x2/9

Ans : B
 
Q6. A and B together can complete a work in 12 days. A alone can complete it in 20 days. If B does the work only for half a day daily, then in how many days A and B together will complete the work?

A.10 days                  
B.11 days
C.15 days                  
D.20 days

Ans : C
 
Q7. An express train travelled at an average speed of 100 km/hr, stopping for 3 minutes after every 75 km. How long did it take to reach its destination 600 km from the starting point?

A. 6 hrs 21 min          
B. 6 hrs 24 min
C. 6 hrs 27 min           
D. 6 hrs 30 min

Ans : A
 
Q8. Sound is said to travel in air at about 1100 feet per second. A man hears the axe striking the tree, 11/5 seconds after he sees it strike the tree. How far is the man from the wood chopper?

A. 2197 ft                 
B. 2420 ft
C. 2500 ft                   
D. 2629 ft

Ans :  B
 
Q9. In what ratio must rice at Rs.9.30 per Kg be mixed with rice at Rs. 10.80 per Kg so that the mixture be worth Rs.10 per Kg?

A. 8 : 7                       
B. 7 : 8
C. 8 : 9                       
D. 9 : 8

Ans : A
 
Q10. In what ratio must be a grocer mix two varities of tea worth Rs. 60 a kg and Rs. 65 a Kg so that by selling the mixture at Rs. 68.20 a Kg he may gain 10% ?

A. 3 : 4                      
B. 3 : 2
C. 3 : 5                       
D. 4 : 5

Ans :  B
 
Q11. find the wrong one in the series    864, 420, 200, 96, 40, 16, 6

A. 420           
B. 200
C. 96                         
D. 40

Ans :  C
 
Q12. insert the missing     121, 112, ..., 97, 91, 86

A. 102           
B. 108
C. 99                        
D. 104

Ans : D
 
Q13. insert the missing     7, 7, 24, 19, 9, 28, ..., 8, 31

A. 20                         
B. 21
C. 18                         
D. 23

Ans : D
 
Q14. In a box, there are 8 red, 7 blue and 6 green balls. One ball is picked up randomly. What is the probability that it is neither red nor green?

A. 2/3             
B. 3/4
C. 7/19           
D. 8/21

Ans : D
 
Q15. The probability that a card drawn from a pack of 52 cards will be a diamond or a king is

A. 2/13           
B. 4/13
C. 1/13           
D. 1/52

Ans : B
 
B) Reasoning-15 Questions 15Marks
 
DIRECTIONS : (1 -5)

If in a Certain language , ENTRY is coded as 12345 and STEADY is coded as 931785, then state which is the correct code for each of the given words.
 
Q1. TENANT

A. 956169                  
B. 196247
C. 352123                  
D. 312723

Ans : D
 
Q2. SEDATE

A. 918731                  
B. 954185
C. 814195                   
D. 614781

Ans : A
 
Q3. NEATNESS

A. 25196577              
B. 21732199
C. 21362199             
D. 21823698

Ans : B
 
Q4. ARREST

A. 744589                  
B. 744193
C. 166479                 
D. 745194

Ans  : B
 
Q5. ENDEAR

A. 524519                 
B. 174189
C. 128174                  
D. 124179

Ans : C
 
Q6. Which number replaces the question marks?

Ans : 72
 
Q7. Jacob is 12 years old. He is 3 times as old as his brother. How old will Jacob be when he is twice as old?
 
Q8. If it takes 2 garage mechanics 3 hours to repair 6 cars, how many mechanics would it take to repair 22 cars in 5 hours?
 
Q9. Gills puppy was growing fast. In the first five days since she got it it had eaten 100 dog biscuits. If each day it had eaten 6 more than the previous day, how many biscuits had it eaten on the first day
 
Q10. If two men stand back to back, walk in opposite directions for 4 metres, turn to the left and walk another 3 metres, what is the distance between them when they stop?

Q11. Edward spent $21 on drinks for a party. If the bottle of vodka he purchased was twice the price of the case of beer, and the lemonade was half the price of the beer, how much did Edward spend on the beer?
 
Q12. Simon, Steve and Stewart are all apple farmers who pool their crop each year to make cider. For this years harvest, Steve supplied three times as many apples as Stewart, and Simon supplied twice as many apples as Steve.If the total number of apples supplied is 900 tonnes, how many did each of them contribute?
 
Q13. It is a small town railway station and there are 25 stations on that line. At each of the 25 stations the passengers can get tickets for any of the other 24 stations. How many different kinds of tickets do you think the booking clerk has to keep.
 
Q14. Which playing card completes the sequence?

Q15. What is X?
 
 
C) Computer Knowledge-10 Questions 10 Marks

Q1. 
void main()
{
struct a
{
char ch[10];
char *str;
};
struct a s1={"Hyderabad","Bangalore"};
printf(" %c%c",s1.ch[0],*s1.str);
printf(" %s%s",s1.ch,s1.str);
getch();
}

Ans: HB, Hyderabad Bangalor
 
Q2. 

main(int argc,int *argv[])
{
int i;
for(i=1;i
printf(" %s%s",argv[i],(i
return 0;
getch();
}

Ans: I work for Adp
 
Q3.

void main()
{
int i,j,k;
for(i=0;i<3;i++)
k=sum(i,i);
printf(" %d",k);
getch();
}
sum(s,t)
{
static int m;
m+=s+t;
return m;
}

Ans: 6
 
Q4.

void main()
{
int i;
clrscr();
for(i=1;i<6;++i)
switch(i)
{
case 1:
case 2: printf("%d,",i++);break;
case 3: continue;
case 4: printf("%d,",i);
}
printf("%d",i);
getch();
}

Ans: 1,4,6
 
Q5. Which of the storage class(es) becomes the global variables for the entire Program

(A) Extern
(B) Static
(C) Auto
(D) Register

Ans: A
 
Q6. What is the output of the program

void main()
{
char s[]="oracle is the best";
char t[40];
char *ss,*tt;
while(*tt++=*ss++);
printf("%s",t);
getch();
}

A. oracle is the best
B. Core dump
C. Error Message
D. Goes into infinite loop

Ans: B. core dump (Garbage value)
 
 
Q7. What is the output of the program

void main()
{
int j[10]={9,7,5,3,1,2,4,6,9};
int i=1;
clrscr();
for(;i<9;i++)
printf("%d ",--j[i++]);
getch();
}

A. 6,2,1,5
B. 6,2,1,5,7
C. Error Message
D. core dump

Ans: A. 6,2,1,5
 
Q8. What is the output of the program

void main()
{
int i,j,k,n=5;
clrscr();
for(i=5;i>0;i--)
{
j=1
k=n&j;
k==0?printf("0"):printf("1");
}
getch();
}

A. 00011
B. 11110
C. 11001
D. 11100

Ans: B. 11110
 
Q9. Which of the following storage class(es) became the global variable for the entire program

A. Extern
B. Static=20
C. Auto
D. Register

Ans: A
 
Q10. What is the output of the program, if integer occupies 2 bytes memory?

union
{
int a;
char b;
char c[10];
}u1;
void main()
{
int l=sizeof(u1);
printf("%d",l);
getch();
}

A. 13
B. 10
C. 16
D. None of the above

Ans: B. 10
 
D) Verbal ability-5 Questions 5 Marks
 
Q1. Man who has committed such an _______ crime must get the most severe punishment.

A.  injurious               
B.  unchritable
C.  unworhty               
D.  admoniable
 
Q2. Identify the Errors in the given sentences

A.  I shall                    
B.  ring him
C.  tommorrow             
D.  in the afternoon
 
Q3. Choose the missing term out of the given alternatives.
b, e, d, f, ?, h, j, ?, t

A. i m             
B. m i
C. i n               
D. j m
 
Q4. Pick the odd man out

A. Lion : roar             
B. snake : hiss
C. bees : hum              
D. frog : bleat
 
Q5. Choose the word which is least like the others word in a group

A. curd           
B. butter
C. oil              
D. cheese


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop