Placement Papers for All Companies

3i infotech
Abacus Infotech
Abatix
Abaxis
ABB
ACC Limited
Accel Frontline
Accenture
Aditi Technologies
Adobe System
ADP
Agilysys
AgreeYa
AIG
AirNet
Alanco Technologies
Alle Technologies
Allfon
Alter Systems
Amazon
AMDL
Amdocs
AMI
Amiti Software Technologies
ANZ
Apple
Applied Materials
Apps Associates
Aricent
ASDC
Ashok Leyland Ltd
Asian Paints
Aspire System
AT & T
Atlas Copco
Atos Origin
AXA Technology Services
Axes Technology
Bain
Bajaj
Bayer
Bharti Airtel Ltd
Bhawan Cybertek
Birlasoft
Blue Star Infotech
BMC
BOB
Brakes India
C-DOT
CA Technologies
Cadence
Calsoft
Canarys
Capgemini
Caterpillar
Celstream
CGI Group
Changepond Technologies
Cimtrix Systems
Cisco system
Citicorp Overseas Software Ltd
ClinTech
CMC Limited
CMS
Cognizant
Compaq
Consagous Technologies
Convergys
CORDYS
CRISIL
Crompton Greaves
CSC
CSFB
CtrlS Datacenters Ltd
Cummins
Cyient
Daffodil
Daimler
Dell
Deloitte
Delphi-TVS
Dharma Systems
Directi
DSRC
Eicher
ELGI
ELICO
EMC Corporation
Emphasis
Ericsson
Ernst & Young
ESKO
Essar
Facebook
Fanuc Corporation
Fidelity
Flextronics
Flipkart
Freescale
Fujitsu
Gajshield
GE
Genpact India
Geodesic
Geometric Limited
GlobalEdge
GlobalLogic
GMR Group
Godrej Infotech
Google
Grapecity
Harita - TVS
HCL
HCL Technologies
Headstrong
Healthasyst
HEC Ltd
Hexaware
HFCL
Holool
Honeywell
HP
HTC Global Services
Huawei
Hughes
Hyundai
IBM
IBS Software Services
IGate
Ikanos
IKOS
Impetus
iNautix
Indecomm
IndiaBulls Power Limited
Inductis-EXL
Industrial Alliance
Infineon
Infogain
Infosys
Intec
Integra
Intel
Intergraph
ITC Infotech
Jindal Steel and Power Limited
KPIT
L & T
L & T Infotech
LG Soft
Linde India Ltd
LnT Emsys
LnT-ECC
Lucas - TVS
Mahindra Engineering Services Ltd
Mahindra Ltd
Maruti
Matrix
Maveric Systems
McAfee
Microland
Microsoft
Mindtree
Miraclesoft
MKCL
Motorola
Mu-Sigma
Nagarro
NASSCOM
NCR Corporation
Ness Technologies
Neudesic
NIIT Technologies
Novell
Nvidia
Oracle
Persistent
Philips
Planetasia
Polaris
Poornam Info Vision
PSI Data Systems Limited
Quest-Global
Quinnox
R Systems
Redpine
Reliance Energy
Robert Bosch
RS Software
Samsung
SAP labs India
Sapient
Sasken Communications
Schneider India
Serco
Siemens
Sierra Atlantic
SkyTECH
Soliton
Sonata Software
Sony India
SQL Star
Steria
Subex Limited
Sutherland Global Services
Syntel
Talisma
Tata motors
Tata technologies
Tata-ELXSI
TCE
TCS
Tech Mahindra
Temenos
Tesco
Texas Instruments
Thermax
ThoughtWorks
Torry Harris
Triad
Trianz
Trilogy
TVS Motor
Unisys
UnitedHealth Group
UST Global
UTC Aerospace System
Valuelabs
Vedanta
Verifone
Verizon
Virtusa
Vision Infotech
Vizual
VMware
Wipro
Yahoo
YASH Technologies
Zenith
Zensar Technologies
ZTE

Adobe System Arithmetic Paper 18 December 2015

Posted on :15-02-2016
Q1.  Find the average of the following set of scores: 178, 863, 441, 626, 205, 349, 462, 820 

(a) 505         
(b) 441         
(c) 349     
(d) 493      
(e) None of these 


Q2. 8 + 18 x 368/16= ? 

(a) 598        
(b) 356       
(c) 648        
(d) 422        
(e) None of these 


Q3. 11059 + 8889   908= ? x 85 

(a) 236        
(b) 212        
(c) 248        
(d) 272        
(e) None of these 


Q4.  66606+40998 =?  24848 

(a) 132452    
(b) 132242    
(c) 132425    
(d) 132254    
(e) None of these 


Q5. 52% of 666+ ? = 500 

(a) 138.53         
(b) 168.46        
(c) 144.54 
(d) 153.68     
(e) None of these 


Q6. The deference between 75% of a number and 20% of the same number is 378.4. What is 40% of that number? 

(a) 275.2         
(b) 274        
(c) 267.2 
(d) 266         
(e) None of these 


Q7. The cost of 15 gms of gold is Rs. 8250. The cost of 21 gms of silver is Rs, 6825 and the cost of 26 gms of copper is Rs, 312 What is the cost of 26 gms of gold, 24 gms of silver and 52 gms of copper? 

(a) Rs.22866     
(b) Rs.24724        
(c) Rs.20198 
(d) Rs.23250               
(e) None of these 


Q8. The ratio of the age of Richa and shelly is 5:8 the ration of their ages 10 years hence would be 7:10, what is the present age of Shelly? 

(a) 45 years          
(b) 40 years         
(c) 35 years     
(d) 30 years      
(e) 25 years 


Q9.  A sum of money is to be divided equally amongst A, B, and C in  the respective ratio of 3:4:5 and another sum of money is to be divided between E and F equally. If F got Rs, 1050 less than A, how much amount did B receive? 

(a) 750         
(b) 2000     
(c) 1500 
(d) Can not be determined      
(e) None of these 


Q10.  George takes 8 hours to copy a 50 page manuscript while Sonia can copy the same manuscript in 6 hours. How many hours would it take them to copy a 100 page manuscript, if they work together? 

(a) 6             
(b) 9         
(c) 9        
(d) 14         
(e)  None of these 


Q11. A can finish a work in 18 days and B can do the same work in half the time taken by A. then, working together what part of the same worn can they finish in a day? 


Q12. The smallest unit of information a computer can understand and process is known as a

(a) digit         
(b) kilobyte        
(c) bit        
(d) byte    
(e) None of the above 


Q13.   PC stands for 

(a) Personal Comprehension        
(b) Personal Computing         
(c) Personal Computer 
(d) Personal Calculations        
(e) None of the above 


Q14. Compatibility in regard to computers refers to 

(a) The software doing the right job for the user    
(b) it being versatile enough to handle the job 
(c) the software being able to run on the computer 
(d) Software running with other previously installed software    
(e) None of the above 


Q15. Output which is made up of picture, sounds, and video is called ______________. 

(a) COM     
(b) hard copy        
(c) graphics     
(d) multimedia     
(e) None of the above
 

ANS:
  
(1)  D  
(2)  D  
(3)  E
(4)  A  
(5)  B  
(6)  A  
(7)  E
(8)  B
(9)  D  
(10) A
(12) A  
(13) A  
(14) A  
(15) D


  
   






FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2016 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.

closepop
closepop