Table Chart Questions and Answers updated daily – Data Interpretation

Table Chart Questions: Solved 679 Table Chart Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Data Interpretation Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Table Chart Questions



Refer the above for the Questions 121 to 120
121. Find the Difference Between Japan's Tin Production and France's Pet Bottle Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:102857
Explanation:
Step 1 : Japan's Tin Production = 68571
Step 2 : France's Pet Bottle Production = 171429
Step 3 : Finding Difference
i.e. 68571-171429=-102857
Workspace





Refer the above for the Questions 122 to 121
122. Find the Difference Between Brazil's Tin Production and Brazil's Coca-Cola Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:19286
Explanation:
Step 1 : Brazil's Tin Production = 180000
Step 2 : Brazil's Coca-Cola Production = 160714
Step 3 : Finding Difference
i.e. 180000-160714=19286
Workspace





Refer the above for the Questions 123 to 122
123. Find the Difference Between Germany's Tin Production and France's Pepsi Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:128120
Explanation:
Step 1 : Germany's Tin Production = 265263
Step 2 : France's Pepsi Production = 137143
Step 3 : Finding Difference
i.e. 265263-137143=128120
Workspace





Refer the above for the Questions 124 to 123
124. Find the Difference Between America's Pet Bottle Production and Russia's Tin Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:230000
Explanation:
Step 1 : America's Pet Bottle Production = 210000
Step 2 : Russia's Tin Production = 440000
Step 3 : Finding Difference
i.e. 210000-440000=-230000
Workspace





Refer the above for the Questions 125 to 124
125. Find the Difference Between Japan's Pet Bottle Production and Brazil's Pet Bottle Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:158571
Explanation:
Step 1 : Japan's Pet Bottle Production = 111429
Step 2 : Brazil's Pet Bottle Production = 270000
Step 3 : Finding Difference
i.e. 111429-270000=-158571
Workspace





Refer the above for the Questions 126 to 125
126. Find the Difference Between Russia's Pet Bottle Production and France's Coca-Cola Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:177143
Explanation:
Step 1 : Russia's Pet Bottle Production = 280000
Step 2 : France's Coca-Cola Production = 102857
Step 3 : Finding Difference
i.e. 280000-102857=177143
Workspace





Refer the above for the Questions 127 to 126
127. Find the Difference Between Brazil's Pet Bottle Production and Germany's Pepsi Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:5625
Explanation:
Step 1 : Brazil's Pet Bottle Production = 270000
Step 2 : Germany's Pepsi Production = 275625
Step 3 : Finding Difference
i.e. 270000-275625=-5625
Workspace





Refer the above for the Questions 128 to 127
128. Find the Difference Between Germany's Coca-Cola Production and America's Tin Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:135625
Explanation:
Step 1 : Germany's Coca-Cola Production = 354375
Step 2 : America's Tin Production = 490000
Step 3 : Finding Difference
i.e. 354375-490000=-135625
Workspace





Refer the above for the Questions 129 to 128
129. Find the Difference Between Japan's Coca-Cola Production and France's Pet Bottle Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:99429
Explanation:
Step 1 : Japan's Coca-Cola Production = 72000
Step 2 : France's Pet Bottle Production = 171429
Step 3 : Finding Difference
i.e. 72000-171429=-99429
Workspace





Refer the above for the Questions 130 to 129
130. Find the Difference Between Russia's Coca-Cola Production and Germany's Coca-Cola Production 




SHOW ANSWER
Correct Ans:26801
Explanation:
Step 1 : Russia's Coca-Cola Production = 381176
Step 2 : Germany's Coca-Cola Production = 354375
Step 3 : Finding Difference
i.e. 381176-354375=26801
Workspace





Refer the above for the Questions 131 to 130
131. Find the Difference Between Brazil's Coca-Cola Production and Japan's Pepsi Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:52714
Explanation:
Step 1 : Brazil's Coca-Cola Production = 160714
Step 2 : Japan's Pepsi Production = 108000
Step 3 : Finding Difference
i.e. 160714-108000=52714
Workspace





Refer the above for the Questions 132 to 131
132. Find the Difference Between America's Pepsi Production and Russia's Tin Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:151765
Explanation:
Step 1 : America's Pepsi Production = 288235
Step 2 : Russia's Tin Production = 440000
Step 3 : Finding Difference
i.e. 288235-440000=-151765
Workspace





Refer the above for the Questions 133 to 132
133. Find the Difference Between Germany's Pepsi Production and France's Pet Bottle Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:104196
Explanation:
Step 1 : Germany's Pepsi Production = 275625
Step 2 : France's Pet Bottle Production = 171429
Step 3 : Finding Difference
i.e. 275625-171429=104196
Workspace





Refer the above for the Questions 134 to 133
134. Find the Difference Between Russia's Pepsi Production and Japan's Coca-Cola Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:266824
Explanation:
Step 1 : Russia's Pepsi Production = 338824
Step 2 : Japan's Coca-Cola Production = 72000
Step 3 : Finding Difference
i.e. 338824-72000=266824
Workspace





Refer the above for the Questions 135 to 134
135. Find the Difference Between America's Pepsi Production and Brazil's Pepsi Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:1050
Explanation:
Step 1 : America's Pepsi Production = 288235
Step 2 : Brazil's Pepsi Production = 289286
Step 3 : Finding Difference
i.e. 288235-289286=-1050
Workspace





Refer the above for the Questions 136 to 135
136. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by Germany's Tin Production and Germany's Pet Bottle Production put together on the overall Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:21.60%
Explanation:
Step 1 : Germany's Tin Production = 265263
Step 2 : Germany's Pet Bottle Production = 364737
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 265263+364737=630000
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 630000/2920000=21.6%
Workspace





Refer the above for the Questions 137 to 136
137. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by Japan's Tin Production and America's Coca-Cola Production put together on the overall Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:16.40%
Explanation:
Step 1 : Japan's Tin Production = 68571
Step 2 : America's Coca-Cola Production = 411765
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 68571+411765=480336
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 480336/2920000=16.4%
Workspace





Refer the above for the Questions 138 to 137
138. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by Brazil's Tin Production and Russia's Pepsi Production put together on the overall Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:17.80%
Explanation:
Step 1 : Brazil's Tin Production = 180000
Step 2 : Russia's Pepsi Production = 338824
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 180000+338824=518824
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 518824/2920000=17.8%
Workspace





Refer the above for the Questions 139 to 138
139. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by America's Pet Bottle Production and Germany's Tin Production put together on the overall Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:16.30%
Explanation:
Step 1 : America's Pet Bottle Production = 210000
Step 2 : Germany's Tin Production = 265263
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 210000+265263=475263
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 475263/2920000=16.3%
Workspace





Refer the above for the Questions 140 to 139
140. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by France's Pet Bottle Production and Brazil's Pet Bottle Production put together on the overall Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:15.10%
Explanation:
Step 1 : France's Pet Bottle Production = 171429
Step 2 : Brazil's Pet Bottle Production = 270000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 171429+270000=441429
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 441429/2920000=15.1%
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Table Chart questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Table Chart @ Fresherslive

This page provides important questions on Table Chart along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Table Chart questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Table Chart Online tests. Table Chart Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Table Chart Test questions Online @ Fresherslive?

Table Chart questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Table Chart may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Table Chart questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Table Chart questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Table Chart in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Table Chart Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Table Chart test or get stuck on any particular question, our Table Chart test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Table Chart, exercise these advanced Table Chart questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Table Chart Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status