Table Chart Questions and Answers updated daily – Data Interpretation

Table Chart Questions: Solved 679 Table Chart Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Data Interpretation Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Table Chart Questions



Refer the above for the Questions 101 to 100
101. What is the difference between Maximum value of Tin Production and the Minimum value of Tin Production? 




SHOW ANSWER
Correct Ans:421,429
Explanation:
Maximum value of Tin Production is = 490000
Minimum value of Tin Production is = 68571
Hence Difference is => 490000 - 68571
= 421429
Workspace





Refer the above for the Questions 102 to 101
102. What is the difference between Maximum value of Pet Bottle Production and the Minimum value of Pet Bottle Production?




SHOW ANSWER
Correct Ans:253,308
Explanation:
Maximum value of Pet Bottle Production is = 364737
Minimum value of Pet Bottle Production is = 111429
Hence Difference is => 364737 - 111429
= 253308
Workspace





Refer the above for the Questions 103 to 102
103. What is the difference between Maximum value of Coca-Cola Production and the Minimum value of Coca-Cola Production?




SHOW ANSWER
Correct Ans:339,765
Explanation:
Maximum value of Coca-Cola Production is = 411765
Minimum value of Coca-Cola Production is = 72000
Hence Difference is => 411765 - 72000
= 339765
Workspace





Refer the above for the Questions 104 to 103
104. What is the difference between Maximum value of Pepsi Production and the Minimum value of Pepsi Production?




SHOW ANSWER
Correct Ans:230,824
Explanation:
Maximum value of Pepsi Production is = 338824
Minimum value of Pepsi Production is = 108000
Hence Difference is => 338824 - 108000
= 230824
Workspace





Refer the above for the Questions 105 to 104
105. What is the Percentage of Tin Production in the overall Production? 




SHOW ANSWER
Correct Ans:51.79%
Explanation:
America's Tin Production = 490000;
Brazil's Tin Production = 180000;
Russia's Tin Production = 440000;
Japan's Tin Production = 68571;
Germany's Tin Production = 265263;
France's Tin Production = 68571;
When we add up all the above numbers, we get 1512406
Overall Production is 2920000
When we divide the sum of above numbers by overall production, we get => 1512406 / 2920000 = 51.79%
Workspace





Refer the above for the Questions 106 to 105
106. What is the Percentage of Coca-Cola Production in the overall Production?




SHOW ANSWER
Correct Ans:50.78%
Explanation:
America's Coca-Cola Production = 411765;
Brazil's Coca-Cola Production = 160714;
Russia's Coca-Cola Production = 381176;
Japan's Coca-Cola Production = 72000;
Germany's Coca-Cola Production = 354375;
France's Coca-Cola Production = 102857;
When we add up all the above numbers, we get 1482888
Overall Production is 2920000
When we divide the sum of above numbers by overall production, we get => 1482888 / 2920000 = 50.78%
Workspace





Refer the above for the Questions 107 to 106
107. Which Country has the least Coca-Cola Production?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Japan
Explanation:
America's Coca-Cola Production = 411765;
Brazil's Coca-Cola Production = 160714;
Russia's Coca-Cola Production = 381176;
Japan's Coca-Cola Production = 72000;
Germany's Coca-Cola Production = 354375;
France's Coca-Cola Production = 102857;
Among the above, the Least is from Japan
Workspace





Refer the above for the Questions 108 to 107
108. Which Country has the highest Pepsi Production? 




SHOW ANSWER
Correct Ans:Russia
Explanation:
America's Pepsi Production = 288235;
Brazil's Pepsi Production = 289286;
Russia's Pepsi Production = 338824;
Japan's Pepsi Production = 108000;
Germany's Pepsi Production = 275625;
France's Pepsi Production = 137143
Among the above, the highest is from Russia
Workspace





Refer the above for the Questions 109 to 108
109. Find the ratio of Brazil's Tin Production to Japan's Pepsi Production 




SHOW ANSWER
Correct Ans:(5:3)
Explanation:
Step 1 : Brazil's Tin Production = 180000
Step 2 : Japan's Pepsi Production = 108000
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 180000:108000 = 5:3
Workspace





Refer the above for the Questions 110 to 109
110. Find the ratio of America's Pet Bottle Production to Germany's Tin Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(70000:88421)
Explanation:
Step 1 : America's Pet Bottle Production = 210000
Step 2 : Germany's Tin Production = 265263
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 210000:265263 = 70000:88421
Workspace





Refer the above for the Questions 111 to 110
111. Find the ratio of France's Pet Bottle Production to Brazil's Coca-Cola Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(171429:160714)
Explanation:
Step 1 : France's Pet Bottle Production = 171429
Step 2 : Brazil's Coca-Cola Production = 160714
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 171429:160714 = 171429:160714
Workspace





Refer the above for the Questions 112 to 111
112. Find the ratio of Japan's Pet Bottle Production to Russia's Pepsi Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(111429:338824)
Explanation:
Step 1 : Japan's Pet Bottle Production = 111429
Step 2 : Russia's Pepsi Production = 338824
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 111429:338824 = 111429:338824
Workspace





Refer the above for the Questions 113 to 112
113. Find the ratio of Russia's Coca-Cola Production to Japan's Tin Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(381176:68571)
Explanation:
Step 1 : Russia's Coca-Cola Production = 381176
Step 2 : Japan's Tin Production = 68571
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 381176:68571 = 381176:68571
Workspace





Refer the above for the Questions 114 to 113
114. Find the ratio of Brazil's Coca-Cola Production to Germany's Pet Bottle Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(160714:364737)
Explanation:
Step 1 : Brazil's Coca-Cola Production = 160714
Step 2 : Germany's Pet Bottle Production = 364737
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 160714:364737 = 160714:364737
Workspace





Refer the above for the Questions 115 to 114
115. Find the ratio of France's Coca-Cola Production to America's Coca-Cola Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(102857:411765)
Explanation:
Step 1 : France's Coca-Cola Production = 102857
Step 2 : America's Coca-Cola Production = 411765
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 102857:411765 = 102857:411765
Workspace





Refer the above for the Questions 116 to 115
116. Find the ratio of America's Coca-Cola Production to Russia's Pepsi Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(411765:338824)
Explanation:
Step 1 : America's Coca-Cola Production = 411765
Step 2 : Russia's Pepsi Production = 338824
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 411765:338824 = 411765:338824
Workspace





Refer the above for the Questions 117 to 116
117. Find the ratio of Germany's Pepsi Production to France's Tin Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(30625:7619)
Explanation:
Step 1 : Germany's Pepsi Production = 275625
Step 2 : France's Tin Production = 68571
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 275625:68571 = 30625:7619
Workspace





Refer the above for the Questions 118 to 117
118. Find the ratio of Brazil's Pepsi Production to Russia's Pet Bottle Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(144643:140000)
Explanation:
Step 1 : Brazil's Pepsi Production = 289286
Step 2 : Russia's Pet Bottle Production = 280000
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 289286:280000 = 144643:140000
Workspace





Refer the above for the Questions 119 to 118
119. Find the ratio of America's Pepsi Production to Germany's Coca-Cola Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(57647:70875)
Explanation:
Step 1 : America's Pepsi Production = 288235
Step 2 : Germany's Coca-Cola Production = 354375
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 288235:354375 = 57647:70875
Workspace





Refer the above for the Questions 120 to 119
120. Find the ratio of Japan's Pepsi Production to Russia's Pepsi Production




SHOW ANSWER
Correct Ans:(13500:42353)
Explanation:
Step 1 : Japan's Pepsi Production = 108000
Step 2 : Russia's Pepsi Production = 338824
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 108000:338824 = 13500:42353
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Table Chart questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Table Chart @ Fresherslive

This page provides important questions on Table Chart along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Table Chart questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Table Chart Online tests. Table Chart Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Table Chart Test questions Online @ Fresherslive?

Table Chart questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Table Chart may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Table Chart questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Table Chart questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Table Chart in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Table Chart Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Table Chart test or get stuck on any particular question, our Table Chart test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Table Chart, exercise these advanced Table Chart questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Table Chart Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status