Table Chart Questions and Answers updated daily – Data Interpretation

Table Chart Questions: Solved 679 Table Chart Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Data Interpretation Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Table Chart Questions

Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 81 to 80
81. Find the Difference Between Ethnic wear-Imported from foreign and Sportswear-Locally Produced




SHOW ANSWER
Correct Ans:5175
Explanation:
Step 1 : Ethnic wear-Imported from foreign = 220800
Step 2 : Sports wear-Locally Produced = 215625
Step 3 : Finding Difference
i.e. 220800-215625=5175
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 82 to 81
82. Find the Difference Between Shirts-Locally Produced and Jeans-Un-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:99626
Explanation:
Step 1 : Shirts-Locally Produced = 752727
Step 2 : Jeans-Un-Branded = 852353
Step 3 : Finding Difference
i.e. 752727-852353=-99626
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 83 to 82
83. Find the Difference Between Jeans-Locally Produced and Coats and Jackets-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:408859
Explanation:
Step 1 : Jeans-Locally Produced = 947059
Step 2 : Coats and Jackets-Branded = 538200
Step 3 : Finding Difference
i.e. 947059-538200=408859
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 84 to 83
84. Find the Difference Between Shirts-Locally Produced and Sweaters-Imported from foreign




SHOW ANSWER
Correct Ans:123979
Explanation:
Step 1 : Shirts-Locally Produced = 752727
Step 2 : Sweaters-Imported from foreign = 876706
Step 3 : Finding Difference
i.e. 752727-876706=-123979
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 85 to 84
85. Find the Difference Between Coats and Jackets-Locally Produced and Sportswear-Locally Produced




SHOW ANSWER
Correct Ans:139232
Explanation:
Step 1 : Coats and Jackets-Locally Produced = 354857
Step 2 : Sports wear-Locally Produced = 215625
Step 3 : Finding Difference
i.e. 354857-215625=139232
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 86 to 85
86. Out of the overall Consumption, what % is held by Ethnic wear-Un-Branded and Sweaters-Branded put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:20.50%
Explanation:
Step 1 : Ethnic wear-Un-Branded = 337333
Step 2 : Sweaters-Branded = 966000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 337333+966000=1303333
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 1303333/6371000=20.5%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 87 to 86
87. Out of the overall Consumption, what % is held by Coats and Jackets-Un-Branded and Sweaters-Imported from foreign put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:18.30%
Explanation:
Step 1 : Coats and Jackets-Un-Branded = 289800
Step 2 : Sweaters-Imported from foreign = 876706
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 289800+876706=1166506
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 1166506/6371000=18.3%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 88 to 87
88. Out of the overall Consumption, what % is held by Jeans-Un-Branded and Sportswear-Locally Produced put together on the overall Consumption 




SHOW ANSWER
Correct Ans:16.80%
Explanation:
Step 1 : Jeans-Un-Branded = 852353
Step 2 : Sports wear-Locally Produced = 215625
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 852353+215625=1067978
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 1067978/6371000=16.8%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 89 to 88
89. Out of the overall Consumption, what % is held by Ethnic wear-Branded and Shirts-Un-Branded put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:10.00%
Explanation:
Step 1 : Ethnic wear-Branded = 214667
Step 2 : Shirts-Un-Branded = 424615
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 214667+424615=639282
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 639282/6371000=10%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 90 to 89
90. Out of the overall Consumption, what % is held by Jeans-Branded and Sportswear-Branded put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:15.10%
Explanation:
Step 1 : Jeans-Branded = 757647
Step 2 : Sports wear-Branded = 207000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 757647+207000=964647
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 964647/6371000=15.1%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 91 to 90
91. Out of the overall Consumption, what % is held by Jeans-Branded and Coats and Jackets-Imported from foreign put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:19.30%
Explanation:
Step 1 : Jeans-Branded = 757647
Step 2 : Coats and Jackets-Imported from foreign = 473143
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 757647+473143=1230790
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 1230790/6371000=19.3%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 92 to 91
92. Out of the overall Consumption, what % is held by Coats and Jackets-Branded and Sportswear-Locally Produced put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:11.80%
Explanation:
Step 1 : Coats and Jackets-Branded = 538200
Step 2 : Sports wear-Locally Produced = 215625
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 538200+215625=753825
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 753825/6371000=11.8%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 93 to 92
93. Out of the overall Consumption, what % is held by Sweaters-Imported from foreign and Coats and Jackets-Un-Branded put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:18.30%
Explanation:
Step 1 : Sweaters-Imported from foreign = 876706
Step 2 : Coats and Jackets-Un-Branded = 289800
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 876706+289800=1166506
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 1166506/6371000=18.3%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 94 to 93
94. Out of the overall Consumption, what % is held by Jeans-Imported from foreign and Sweaters-Branded put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:25.60%
Explanation:
Step 1 : Jeans-Imported from foreign = 662941
Step 2 : Sweaters-Branded = 966000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 662941+966000=1628941
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 1628941/6371000=25.6%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 95 to 94
95. Out of the overall Consumption, what % is held by Ethnic wear-Imported from foreign and Sportswear-Imported from foreign put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:5.50%
Explanation:
Step 1 : Ethnic wear-Imported from foreign = 220800
Step 2 : Sports wear-Imported from foreign = 129375
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 220800+129375=350175
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 350175/6371000=5.5%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 96 to 95
96. Out of the overall Consumption, what % is held by Shirts-Imported from foreign and Sweaters-Locally Produced put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:22.10%
Explanation:
Step 1 : Shirts-Imported from foreign = 627273
Step 2 : Sweaters-Locally Produced = 779294
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 627273+779294=1406567
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 1406567/6371000=22.1%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 97 to 96
97. Out of the overall Consumption, what % is held by Ethnic wear-Locally Produced and Sports wear-Un-Branded put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:7.40%
Explanation:
Step 1 : Ethnic wear-Locally Produced = 331200
Step 2 : Sports wear-Un-Branded = 138000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 331200+138000=469200
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 469200/6371000=7.4%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 98 to 97
98. Out of the overall Consumption, what % is held by Coats and Jackets-Locally Produced and Shirts-Branded put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:20.60%
Explanation:
Step 1 : Coats and Jackets-Locally Produced = 354857
Step 2 : Shirts-Branded = 955385
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 354857+955385=1310242
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 1310242/6371000=20.6%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 99 to 98
99. Out of the overall Consumption, what % is held by Shirts-Locally Produced and Sportswear-Imported from foreign put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:13.80%
Explanation:
Step 1 : Shirts-Locally Produced = 752727
Step 2 : Sports wear-Imported from foreign = 129375
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 752727+129375=882102
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 882102/6371000=13.8%
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 100 to 99
100. Out of the overall Consumption, what % is held by Jeans-Locally Produced and Ethnic wear-Locally Produced put together on the overall Consumption




SHOW ANSWER
Correct Ans:20.10%
Explanation:
Step 1 : Jeans-Locally Produced = 947059
Step 2 : Ethnic wear-Locally Produced = 331200
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 947059+331200=1278259
Step 4 : Estimate Overall Consumption = 6371000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Consumption
=> 1278259/6371000=20.1%
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Table Chart questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Table Chart @ Fresherslive

This page provides important questions on Table Chart along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Table Chart questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Table Chart Online tests. Table Chart Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Table Chart Test questions Online @ Fresherslive?

Table Chart questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Table Chart may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Table Chart questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Table Chart questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Table Chart in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Table Chart Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Table Chart test or get stuck on any particular question, our Table Chart test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Table Chart, exercise these advanced Table Chart questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Table Chart Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status