Table Chart Questions and Answers updated daily – Data Interpretation

Table Chart Questions: Solved 679 Table Chart Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Data Interpretation Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Table Chart Questions

Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 61 to 60
61. Find the ratio of Sports wear-Branded to Jeans-Imported from foreign




SHOW ANSWER
Correct Ans:(207000:662941)
Explanation:
Step 1 : Sports wear-Branded = 207000
Step 2 : Jeans-Imported from foreign = 662941
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 207000:662941 = 207000:662941
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 62 to 61
62. Find the ratio of Coats and Jackets-Branded to Coats and Jackets-Locally Produced




SHOW ANSWER
Correct Ans:(538200:354857)
Explanation:
Step 1 : Coats and Jackets-Branded = 538200
Step 2 : Coats and Jackets-Locally Produced = 354857
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 538200:354857 = 538200:354857
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 63 to 62
63. Find the ratio of Sweaters-Imported from foreign to Shirts-Un-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:(876706:424615)
Explanation:
Step 1 : Sweaters-Imported from foreign = 876706
Step 2 : Shirts-Un-Branded = 424615
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 876706:424615 = 876706:424615
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 64 to 63
64. Find the ratio of Coats and Jackets-Imported from foreign to Jeans-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:(43013:68877)
Explanation:
Step 1 : Coats and Jackets-Imported from foreign = 473143
Step 2 : Jeans-Branded = 757647
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 473143:757647 = 43013:68877
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 65 to 64
65. Find the ratio of Jeans-Imported from foreign to Shirts-Imported from foreign




SHOW ANSWER
Correct Ans:(662941:627273)
Explanation:
Step 1 : Jeans-Imported from foreign = 662941
Step 2 : Shirts-Imported from foreign = 627273
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 662941:627273 = 662941:627273
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 66 to 65
66. Find the ratio of Shirts-Imported from foreign to Ethnic wear-Locally Produced




SHOW ANSWER
Correct Ans:(69697:36800)
Explanation:
Step 1 : Shirts-Imported from foreign = 627273
Step 2 : Ethnic wear-Locally Produced = 331200
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 627273:331200 = 69697:36800
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 67 to 66
67. Find the ratio of Coats and Jackets-Locally Produced to Sweaters-Un-Branded 




SHOW ANSWER
Correct Ans:(354857:690000)
Explanation:
Step 1 : Coats and Jackets-Locally Produced = 354857
Step 2 : Sweaters-Un-Branded = 690000
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 354857:690000 = 354857:690000
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 68 to 67
68. Find the ratio of Ethnic wear-Locally Produced to Coats and Jackets-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:(8:13)
Explanation:
Step 1 : Ethnic wear-Locally Produced = 331200
Step 2 : Coats and Jackets-Branded = 538200
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 331200:538200 = 8:13
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 69 to 68
69. Find the ratio of Shirts-Locally Produced to Sweaters-Imported from foreign




SHOW ANSWER
Correct Ans:(752727:876706)
Explanation:
Step 1 : Shirts-Locally Produced = 752727
Step 2 : Sweaters-Imported from foreign = 876706
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 752727:876706 = 752727:876706
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 70 to 69
70. Find the ratio of Jeans-Locally Produced to Sports wear-Locally Produced




SHOW ANSWER
Correct Ans:(947059:215625)
Explanation:
Step 1 : Jeans-Locally Produced = 947059
Step 2 : Sports wear-Locally Produced = 215625
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 947059:215625 = 947059:215625
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 71 to 70
71. Find the Difference Between Coats and Jackets-Un-Branded and Ethnic wear-Un-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:47533
Explanation:
Step 1 : Coats and Jackets-Un-Branded = 289800
Step 2 : Ethnic wear-Un-Branded = 337333
Step 3 : Finding Difference
i.e. 289800-337333=-47533
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 72 to 71
72. Find the Difference Between Jeans-Un-Branded and Jeans-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:94706
Explanation:
Step 1 : Jeans-Un-Branded = 852353
Step 2 : Jeans-Branded = 757647
Step 3 : Finding Difference
i.e. 852353-757647=94706
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 73 to 72
73. Find the Difference Between Shirts-Un-Branded and Shirts-Imported from foreign




SHOW ANSWER
Correct Ans:202657
Explanation:
Step 1 : Shirts-Un-Branded = 424615
Step 2 : Shirts-Imported from foreign = 627273
Step 3 : Finding Difference
i.e. 424615-627273=-202657
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 74 to 73
74. Find the Difference Between Jeans-Un-Branded and Sportswear-Locally Produced




SHOW ANSWER
Correct Ans:636728
Explanation:
Step 1 : Jeans-Un-Branded = 852353
Step 2 : Sports wear-Locally Produced = 215625
Step 3 : Finding Difference
i.e. 852353-215625=636728
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 75 to 74
75. Find the Difference Between Ethnic wear-Branded and Sports wear-Un-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:76667
Explanation:
Step 1 : Ethnic wear-Branded = 214667
Step 2 : Sports wear-Un-Branded = 138000
Step 3 : Finding Difference
i.e. 214667-138000=76667
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 76 to 75
76. Find the Difference Between Coats and Jackets-Branded and Jeans-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:219447
Explanation:
Step 1 : Coats and Jackets-Branded = 538200
Step 2 : Jeans-Branded = 757647
Step 3 : Finding Difference
i.e. 538200-757647=-219447
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 77 to 76
77. Find the Difference Between Sweaters-Branded and Ethnic wear-Locally Produced




SHOW ANSWER
Correct Ans:634800
Explanation:
Step 1 : Sweaters-Branded = 966000
Step 2 : Ethnic wear-Locally Produced = 331200
Step 3 : Finding Difference
i.e. 966000-331200=634800
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 78 to 77
78. Find the Difference Between Shirts-Imported from foreign and Coats and Jackets-Un-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:337473
Explanation:
Step 1 : Shirts-Imported from foreign = 627273
Step 2 : Coats and Jackets-Un-Branded = 289800
Step 3 : Finding Difference
i.e. 627273-289800=337473
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 79 to 78
79. Find the Difference Between Ethnic wear-Imported from foreign and Ethnic wear-Branded




SHOW ANSWER
Correct Ans:6133
Explanation:
Step 1 : Ethnic wear-Imported from foreign = 220800
Step 2 : Ethnic wear-Branded = 214667
Step 3 : Finding Difference
i.e. 220800-214667=6133
Workspace



Products-Consumtion-branded-unbranded-tableDI

Refer the above for the Questions 80 to 79
80. Find the Difference Between Sweaters-Imported from foreign and Coats and Jackets-Imported from foreign




SHOW ANSWER
Correct Ans:403563
Explanation:
Step 1 : Sweaters-Imported from foreign = 876706
Step 2 : Coats and Jackets-Imported from foreign = 473143
Step 3 : Finding Difference
i.e. 876706-473143=403563
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Table Chart questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Table Chart @ Fresherslive

This page provides important questions on Table Chart along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Table Chart questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Table Chart Online tests. Table Chart Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Table Chart Test questions Online @ Fresherslive?

Table Chart questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Table Chart may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Table Chart questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Table Chart questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Table Chart in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Table Chart Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Table Chart test or get stuck on any particular question, our Table Chart test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Table Chart, exercise these advanced Table Chart questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Table Chart Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status