Table Chart Questions and Answers updated daily – Data Interpretation



433 Table Chart Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Data Interpretation Table Chart online test. Table Chart Questions with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Table Chart Questions



Refer the above for the Questions 1 to 9
1. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by Japan's Pet Bottle Production and Brazil's Pepsi Production put together on the overall Production



SHOW ANSWER
Correct Ans:13.70%
Explanation:
Step 1 : Japan's Pet Bottle Production = 111429
Step 2 : Brazil's Pepsi Production = 289286
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 111429+289286=400715
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 400715/2920000=13.7%


2. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by America's Coca-Cola Production and America's Tin Production put together on the overall Production



SHOW ANSWER
Correct Ans:30.90%
Explanation:
Step 1 : America's Coca-Cola Production = 411765
Step 2 : America's Tin Production = 490000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 411765+490000=901765
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 901765/2920000=30.9%


3. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by Brazil's Coca-Cola Production and America's Pet Bottle Production put together on the overall Production



SHOW ANSWER
Correct Ans:12.70%
Explanation:
Step 1 : Brazil's Coca-Cola Production = 160714
Step 2 : America's Pet Bottle Production = 210000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 160714+210000=370714
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 370714/2920000=12.7%


4. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by Germany's Coca-Cola Production and Japan's Coca-Cola Production put together on the overall Production



SHOW ANSWER
Correct Ans:14.60%
Explanation:
Step 1 : Germany's Coca-Cola Production = 354375
Step 2 : Japan's Coca-Cola Production = 72000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 354375+72000=426375
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 426375/2920000=14.6%


5. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by Russia's Coca-Cola Production and France's Pepsi Production put together on the overall Production



SHOW ANSWER
Correct Ans:17.80%
Explanation:
Step 1 : Russia's Coca-Cola Production = 381176
Step 2 : France's Pepsi Production = 137143
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 381176+137143=518319
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 518319/2920000=17.8%


6. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by Brazil's Pepsi Production and America's Tin Production put together on the overall Production



SHOW ANSWER
Correct Ans:26.70%
Explanation:
Step 1 : Brazil's Pepsi Production = 289286
Step 2 : America's Tin Production = 490000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 289286+490000=779286
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 779286/2920000=26.7%


7. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by Japan's Pepsi Production and Brazil's Pet Bottle Production put together on the overall Production



SHOW ANSWER
Correct Ans:12.90%
Explanation:
Step 1 : Japan's Pepsi Production = 108000
Step 2 : Brazil's Pet Bottle Production = 270000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 108000+270000=378000
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 378000/2920000=12.9%


8. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by America's Pepsi Production and Germany's Coca-Cola Production put together on the overall Production



SHOW ANSWER
Correct Ans:22.00%
Explanation:
Step 1 : America's Pepsi Production = 288235
Step 2 : Germany's Coca-Cola Production = 354375
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 288235+354375=642610
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 642610/2920000=22%


9. Out of the overall Production of Pepsi & Coca-Cola, what % is held by Russia's Pepsi Production and Japan's Pepsi Production put together on the overall Production



SHOW ANSWER
Correct Ans:15.30%
Explanation:
Step 1 : Russia's Pepsi Production = 338824
Step 2 : Japan's Pepsi Production = 108000
Step 3 : Add the above 2 values
i.e. 338824+108000=446824
Step 4 : Estimate Overall Production = 2920000
Step 5 : Estimate % = Count of 2 values / Overall Production
=> 446824/2920000=15.3%




Refer the above for the Questions 10 to 20
10. What is the difference between Maximum value of Fruits - Sold to Companies and the Minimum value of Fruits - Sold to Companies ? 



SHOW ANSWER
Correct Ans:42,143
Explanation:
Maximum value of Fruits - Sold to Companies is = 49000
Minimum value of Fruits - Sold to Companies is = 6857
Hence Difference is => 49000 - 6857
= 42143


11. What is the difference between Maximum value of Fruits - Sold to People and the Minimum value of Fruits - Sold to People ?



SHOW ANSWER
Correct Ans:27,140
Explanation:
Maximum value of Fruits - Sold to People is = 36473
Minimum value of Fruits - Sold to People is = 9333
Hence Difference is => 36473 - 9333
= 27140


12. What is the difference between Maximum value of Inorganic Fruits and the Minimum value of Inorganic Fruits ?



SHOW ANSWER
Correct Ans:33,976
Explanation:
Maximum value of Inorganic Fruits is = 41176
Minimum value of Inorganic Fruits is = 7200
Hence Difference is => 41176 - 7200
= 33976


13. What is the difference between Maximum value of Organic Fruits and the Minimum value of Organic Fruits ?



SHOW ANSWER
Correct Ans:18,129
Explanation:
Maximum value of Organic Fruits is = 28929
Minimum value of Organic Fruits is = 10800
Hence Difference is => 28929 - 10800
= 18129


14. What is the Percentage of fruits - Sold to Companies in the overall Production?



SHOW ANSWER
Correct Ans:49.96%
Explanation:
Mango Sold to Companies = 49000;
Apple Sold to Companies = 18000;
Grapes Sold to Companies = 14667;
Orange Sold to Companies = 6857;
Papaya Sold to Companies = 26526;
Banana Sold to Companies = 6857;
When we add up all the above numbers, we get 121907
Overall Production is 244000
When we divide the sum of above numbers by overall Production, we get => 121907 / 244000 = 49.96%


15. What is the Percentage of Inorganic Fruits in the overall Production? 



SHOW ANSWER
Correct Ans:49.37%
Explanation:
Mango Inorganic Fruits = 41176;
Apple Inorganic Fruits = 16071;
Grapes Inorganic Fruits = 10286;
Orange Inorganic Fruits = 7200;
Papaya Inorganic Fruits = 35438;
Banana Inorganic Fruits = 10286;
When we add up all the above numbers, we get 120457
Overall Production is 244000
When we divide the sum of above numbers by overall Production, we get => 120457 / 244000 = 49.37%


16. Which Fruit has the least number of Organic Fruits ?



SHOW ANSWER
Correct Ans:Orange
Explanation:
Mango Organic Fruits = 28824;
Apple Organic Fruits = 28929;
Grapes Organic Fruits = 13714;
Orange Organic Fruits = 10800;
Papaya Organic Fruits = 27563;
Banana Organic Fruits = 13714
Among the above, the Least is from Orange


17. Which Fruit is highly Sold to People ?



SHOW ANSWER
Correct Ans:Papaya
Explanation:
Mango Sold to People = 21000;
Apple Sold to People = 27000;
Grapes Sold to People = 9333;
Orange Sold to People = 11143;
Papaya Sold to People = 36474;
Banana Sold to People = 17143;
Among the above, the highest is from Papaya


18. Find the ratio of Orange-Sold to People to Grapes-Sold to Companies 



SHOW ANSWER
Correct Ans:(11143:14667)
Explanation:
Step 1 : Orange-Sold to People = 11143
Step 2 : Grapes-Sold to Companies = 14667
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 11143:14667 = 11143:14667


19. Find the ratio of Papaya-Sold to People to Mango-Sold to People



SHOW ANSWER
Correct Ans:(6079:3500)
Explanation:
Step 1 : Papaya-Sold to People = 36474
Step 2 : Mango-Sold to People = 21000
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 36474:21000 = 6079:3500


20. Find the ratio of Banana-Sold to People to Orange-Inorganic Fruits



SHOW ANSWER
Correct Ans:(17143:7200)
Explanation:
Step 1 : Banana-Sold to People = 17143
Step 2 : Orange-Inorganic Fruits = 7200
Step 3 : Finding Ratio
i.e. 17143:7200 = 17143:7200





Are you seeking for good platform for practicing Table Chart questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Table Chart @ Fresherslive

This page provides important questions on Table Chart along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Table Chart questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Table Chart Online tests. Table Chart Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Table Chart Test questions Online @ Fresherslive?

Table Chart questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.

Practice in advance of similar questions on Table Chart may improve your performance in the real Exams and Interview.

Time Management for answering the Table Chart questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.

Through Fresherslive Table Chart questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Table Chart in short time and also in short cut method.

Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Table Chart Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Table Chart test or get stuck on any particular question, our Table Chart test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Table Chart, exercise these advanced Table Chart questions with answers.

You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Table Chart Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2018 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.