Synonyms and Antonyms Questions and Answers updated daily – English

Synonyms and Antonyms Questions: Solved 1132 Synonyms and Antonyms Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Synonyms and Antonyms Questions

Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 121 to 120
121. Barren




SHOW ANSWER
Correct Ans:fertile
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 122 to 121
122. unpredictable




SHOW ANSWER
Correct Ans:reliable
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 123 to 122
123. include




SHOW ANSWER
Correct Ans:aliminate
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 124 to 123
124. Approached




SHOW ANSWER
Correct Ans:retreated
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 125 to 124
125. impetuous




SHOW ANSWER
Correct Ans:cautious
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 126 to 125
126. Opulence




SHOW ANSWER
Correct Ans:Poverty
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 127 to 126
127. Pernicious




SHOW ANSWER
Correct Ans:Beneficial
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 128 to 127
128. Knack




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dullness
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 129 to 128
129. Unruly




SHOW ANSWER
Correct Ans:orderly
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 130 to 129
130. Perpetual




SHOW ANSWER
Correct Ans:intermittent
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 131 to 130
131. Recede




SHOW ANSWER
Correct Ans:advance
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 132 to 131
132. Opulent




SHOW ANSWER
Correct Ans:poor
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 133 to 132
133. Philanthropic




SHOW ANSWER
Correct Ans:self centred
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 134 to 133
134. Crooked




SHOW ANSWER
Correct Ans:straight
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 135 to 134
135. Curb




SHOW ANSWER
Correct Ans:allow
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 136 to 135
136. Ample




SHOW ANSWER
Correct Ans:meagre
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 137 to 136
137. Emerge




SHOW ANSWER
Correct Ans:disappear
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 138 to 137
138. Malicious




SHOW ANSWER
Correct Ans:benign
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 139 to 138
139. Reveal




SHOW ANSWER
Correct Ans:Conceal
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 140 to 139
140. Rancid




SHOW ANSWER
Correct Ans:Fresh
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Synonyms and Antonyms questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Synonyms and Antonyms @ Fresherslive

This page provides important questions on Synonyms and Antonyms along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Synonyms and Antonyms questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Synonyms and Antonyms Online tests. Synonyms and Antonyms Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Synonyms and Antonyms Test questions Online @ Fresherslive?

Synonyms and Antonyms questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Synonyms and Antonyms may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Synonyms and Antonyms questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Synonyms and Antonyms questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Synonyms and Antonyms in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Synonyms and Antonyms Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Synonyms and Antonyms test or get stuck on any particular question, our Synonyms and Antonyms test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Synonyms and Antonyms, exercise these advanced Synonyms and Antonyms questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Synonyms and Antonyms Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status