Synonyms and Antonyms Questions and Answers updated daily – English

Synonyms and Antonyms Questions: Solved 1132 Synonyms and Antonyms Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Synonyms and Antonyms Questions

Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 101 to 100
101. Knack




SHOW ANSWER
Correct Ans:Inability
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 102 to 101
102. Encouraged




SHOW ANSWER
Correct Ans:Discouraged
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 103 to 102
103. Obstruct




SHOW ANSWER
Correct Ans:Clear
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 104 to 103
104. Stingy




SHOW ANSWER
Correct Ans:generous
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 105 to 104
105. Comrade




SHOW ANSWER
Correct Ans:enemy
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 106 to 105
106. Callous




SHOW ANSWER
Correct Ans:concerned
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 107 to 106
107. Eminent




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ordinary
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 108 to 107
108. Genial




SHOW ANSWER
Correct Ans:Hostile
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 109 to 108
109. Malice




SHOW ANSWER
Correct Ans:Goodwill
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 110 to 109
110. Brutal




SHOW ANSWER
Correct Ans:Humane
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 111 to 110
111. Coherent




SHOW ANSWER
Correct Ans:Disorganized
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 112 to 111
112. Indolent




SHOW ANSWER
Correct Ans:Diligent
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 113 to 112
113. Pessimist




SHOW ANSWER
Correct Ans:optimist
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 114 to 113
114. Cruel




SHOW ANSWER
Correct Ans:kind
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 115 to 114
115. Liberation




SHOW ANSWER
Correct Ans:bondage
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 116 to 115
116. Doleful




SHOW ANSWER
Correct Ans:Cheerful
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 117 to 116
117. Aggressive




SHOW ANSWER
Correct Ans:Peaceful
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 118 to 117
118. Stationary




SHOW ANSWER
Correct Ans:Moving
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 119 to 118
119. Peril




SHOW ANSWER
Correct Ans:safety
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 120 to 119
120. Hostile




SHOW ANSWER
Correct Ans:sympathetic
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Synonyms and Antonyms questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Synonyms and Antonyms @ Fresherslive

This page provides important questions on Synonyms and Antonyms along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Synonyms and Antonyms questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Synonyms and Antonyms Online tests. Synonyms and Antonyms Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Synonyms and Antonyms Test questions Online @ Fresherslive?

Synonyms and Antonyms questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Synonyms and Antonyms may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Synonyms and Antonyms questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Synonyms and Antonyms questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Synonyms and Antonyms in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Synonyms and Antonyms Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Synonyms and Antonyms test or get stuck on any particular question, our Synonyms and Antonyms test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Synonyms and Antonyms, exercise these advanced Synonyms and Antonyms questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Synonyms and Antonyms Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status