Synonyms and Antonyms Questions and Answers updated daily – English

Synonyms and Antonyms Questions: Solved 1132 Synonyms and Antonyms Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Synonyms and Antonyms Questions

Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 81 to 80
81. Egoist




SHOW ANSWER
Correct Ans:selfless
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 82 to 81
82. Deep




SHOW ANSWER
Correct Ans:shallow
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 83 to 82
83. Slave




SHOW ANSWER
Correct Ans:master
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 84 to 83
84. Bane




SHOW ANSWER
Correct Ans:boon
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 85 to 84
85. Liberal




SHOW ANSWER
Correct Ans:intolerant
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 86 to 85
86. Flood




SHOW ANSWER
Correct Ans:Drought
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 87 to 86
87. Venial




SHOW ANSWER
Correct Ans:unpardonable
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 88 to 87
88. Instinctive




SHOW ANSWER
Correct Ans:rational
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 89 to 88
89. Cordial




SHOW ANSWER
Correct Ans:hostile
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 90 to 89
90. Inadvertently




SHOW ANSWER
Correct Ans:deliberately
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 91 to 90
91. Obtuse




SHOW ANSWER
Correct Ans:sharp-witted
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 92 to 91
92. Lunacy




SHOW ANSWER
Correct Ans:sanity
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 93 to 92
93. Amateur




SHOW ANSWER
Correct Ans:professional
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 94 to 93
94. Diffidence




SHOW ANSWER
Correct Ans:self-assurance
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 95 to 94
95. Overt




SHOW ANSWER
Correct Ans:hidden
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 96 to 95
96. Accolade




SHOW ANSWER
Correct Ans:blame
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 97 to 96
97. Ambiguous




SHOW ANSWER
Correct Ans:clear
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 98 to 97
98. Wary




SHOW ANSWER
Correct Ans:rash
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 99 to 98
99. Inhale




SHOW ANSWER
Correct Ans:Extricate
Explanation:
Workspace



Choose the word which conveys the OPPOSITE meaning for the word:

Refer the above for the Questions 100 to 99
100. Altruistic




SHOW ANSWER
Correct Ans:Selfish
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Synonyms and Antonyms questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Synonyms and Antonyms @ Fresherslive

This page provides important questions on Synonyms and Antonyms along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Synonyms and Antonyms questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Synonyms and Antonyms Online tests. Synonyms and Antonyms Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Synonyms and Antonyms Test questions Online @ Fresherslive?

Synonyms and Antonyms questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Synonyms and Antonyms may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Synonyms and Antonyms questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Synonyms and Antonyms questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Synonyms and Antonyms in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Synonyms and Antonyms Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Synonyms and Antonyms test or get stuck on any particular question, our Synonyms and Antonyms test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Synonyms and Antonyms, exercise these advanced Synonyms and Antonyms questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Synonyms and Antonyms Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status