Spelling Questions and Answers updated daily – English

Spelling Questions: Solved 548 Spelling Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Spelling Questions

541. Directions: In each questions below,four words which are numbered (a),(b),(c) and (d) have been printed,one of which may be wrongly spelt.The number of that word is the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Vechical
Explanation:
The correct spelling is Vehicle
Workspace



542. Directions: In each questions below,four words which are numbered (a),(b),(c) and (d) have been printed,one of which may be wrongly spelt.The number of that word is the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Wisdom
Explanation:
The correct spelling is 'Wisdom'
Workspace



543. Directions (96 to 100) : In each questions below,four words which are numbered (a),(b),(c) and (d) have been printed,one of which may be wrongly spelt.The number of that word is the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pionear
Explanation:
The correct spelling is 'Pioneer'
Workspace



544. Directions (96 to 100) : In each questions below,four words which are numbered (a),(b),(c) and (d) have been printed,one of which may be wrongly spelt.The number of that word is the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Magnetism
Explanation:
The correct spelling is 'Magnetism'
Workspace



545. Directions (96 to 100) : In each questions below,four words which are numbered (a),(b),(c) and (d) have been printed,one of which may be wrongly spelt. Select the option which contains the word which is wrongly spelt.
 




SHOW ANSWER
Correct Ans:Advantage
Explanation:
The correct spelling is 'Advantage'
Workspace



546. Directions: In each questions below,four words which are numbered (a),(b),(c) and (d) have been printed,one of which may be wrongly spelt.The number of that word is the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Brodcast
Explanation:
Workspace



547. Directions: In each questions below,four words which are numbered (a),(b),(c) and (d) have been printed,one of which may be wrongly spelt.The number of that word is the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Unscruplus
Explanation:
Workspace



548. Directions: In each questions below,four words which are numbered (a),(b),(c) and (d) have been printed,one of which may be wrongly spelt.The number of that word is the answer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Aggresive
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Spelling questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Spelling @ Fresherslive

This page provides important questions on Spelling along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Spelling questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Spelling Online tests. Spelling Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Spelling Test questions Online @ Fresherslive?

Spelling questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Spelling may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Spelling questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Spelling questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Spelling in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Spelling Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Spelling test or get stuck on any particular question, our Spelling test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Spelling, exercise these advanced Spelling questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Spelling Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status