Software Questions and Answers updated daily – Computer Knowledge

Software Questions: Solved 230 Software Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Computer Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Software Questions

221. Technology no longer protected by copyright, available to everyone, is considered to be ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:open
Explanation:
Workspace



222. ____________ tags, when placed on an animal, can be used to record and track in a database all of the animal’s movements




SHOW ANSWER
Correct Ans:RFID
Explanation:
Workspace



223. A series of steps that always results in an answer is the definition of __________




SHOW ANSWER
Correct Ans:algorithm
Explanation:
Workspace



224. C, BASIC, COBOL, and Java are examples of ______ languages




SHOW ANSWER
Correct Ans:high-level
Explanation:
Workspace



225. Symbolic constants can be defined using ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:const
Explanation:
Workspace



226. The mechanism by which the data and functions are bound together with an _______




SHOW ANSWER
Correct Ans:Encapsulation
Explanation:
Workspace



227. Which of the following is a type of translator ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of the Above
Explanation:
Workspace



228. Multiprogramming Systems _____________ .




SHOW ANSWER
Correct Ans:Execute more jobs in the same time
Explanation:
Workspace



229. JVM is a virtual machine that can execute ________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Java byte Code
Explanation:
Workspace



230. An error in a computer program is ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bug
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Software questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Software @ Fresherslive

This page provides important questions on Software along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Software questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Software Online tests. Software Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Software Test questions Online @ Fresherslive?

Software questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Software may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Software questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Software questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Software in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Software Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Software test or get stuck on any particular question, our Software test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Software, exercise these advanced Software questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Software Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status