Simplifications: Solved 680 Simplifications Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Logical Reasoning Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Simplifications Questions

1. Can you find the answer for the below equation

58 * 228 - 220 / 227 + 222




SHOW ANSWER
Correct Ans:13445.03
Explanation:
Given Question is 58 * 228 - 220 / 227 + 222
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) 58 * 228 - ( 220/ 227 ) + 222 = 58 * 228 - 0.96+ 222 = 13445.03


2. Can you find the answer for the below equation

64 * 173 - 168 + 173 / 170




SHOW ANSWER
Correct Ans:10905.02
Explanation:
Given Question is 64 * 173 - 168 + 173 / 170
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) 64 * 173 - 168+ ( 173/ 170 ) = 64 * 173 - 168+ 1.01 = 10905.02


3. Can you find the answer for the below equation

69 * 118 + 116 / 119 - 118




SHOW ANSWER
Correct Ans:8024.97
Explanation:
Given Question is 69 * 118 + 116 / 119 - 118
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) 69 * 118 + ( 116/ 119 ) - 118 = 69 * 118 + 0.97- 118 = 8024.97


Fresherslive Current Affairs
4. Can you find the answer for the below equation

62 * 63 + 64 - 65 / 66




SHOW ANSWER
Correct Ans:3969.02
Explanation:
Given Question is 62 * 63 + 64 - 65 / 66
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) 62 * 63 + 64- ( 65/ 66 ) = 62 * 63 + 64- 0.98 = 3969.02


5. Can you find the answer for the below equation

63 - 326 / 322 * 331 + 314




SHOW ANSWER
Correct Ans:41.89
Explanation:
Given Question is 63 - 326 / 322 * 331 + 314
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get 63 - ( 326 / 322 ) * 331 + 314 = 63 - 1.01* 331 + 314 = 41.89


Fresherslive Current Affairs
6. Can you find the answer for the below equation

75 - 271 / 270 + 277 * 262




SHOW ANSWER
Correct Ans:72648
Explanation:
Given Question is 75 - 271 / 270 + 277 * 262
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get 75 - ( 271 / 270 ) + 277 * 262 = 75 - 1+ 277 * 262 = 72648


7. Can you find the answer for the below equation

67 - 216 * 218 / 223 + 210




SHOW ANSWER
Correct Ans:65.84
Explanation:
Given Question is 67 - 216 * 218 / 223 + 210
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get 67 - 216 * ( 218/ 223 ) + 210 = 67 - 216 * 0.97+ 210 = 65.84


8. Can you find the answer for the below equation

76 - 161 * 166 + 169 / 158




SHOW ANSWER
Correct Ans:-26648.93
Explanation:
Given Question is 76 - 161 * 166 + 169 / 158
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get 76 - 161 * 166+ ( 169/ 158 ) = 76 - 161 * 166+ 1.06 = -26648.93


9. Can you find the answer for the below equation

73 - 106 + 114 / 115 * 106




SHOW ANSWER
Correct Ans:72.08
Explanation:
Given Question is 73 - 106 + 114 / 115 * 106
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get 73 - 106 + ( 114/ 115 ) * 106 = 73 - 106 + 0.99* 106 = 72.08


10. Can you find the answer for the below equation

69 - 51 + 62 * 61 / 54




SHOW ANSWER
Correct Ans:88.04
Explanation:
Given Question is 69 - 51 + 62 * 61 / 54
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get 69 - 51 + 62* ( 61/ 54 ) = 69 - 51 + 62* 1.12 = 88.04


11. Can you find the answer for the below equation

65 + 71 / 57 - 59 * 64




SHOW ANSWER
Correct Ans:-3709.75
Explanation:
Given Question is 65 + 71 / 57 - 59 * 64
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) 65 + ( 71 / 57 ) - 59 * 64 = 65 + 1.24- 59 * 64 = -3709.75


Fresherslive Current Affairs
12. Can you find the answer for the below equation

61 + 56 / 58 * 63 - 54




SHOW ANSWER
Correct Ans:67.83
Explanation:
Given Question is 61 + 56 / 58 * 63 - 54
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) 61 + ( 56 / 58 ) * 63 - 54 = 61 + 0.96* 63 - 54 = 67.83


13. Can you find the answer for the below equation

63 + 67 * 55 / 62 - 59




SHOW ANSWER
Correct Ans:63.44
Explanation:
Given Question is 63 + 67 * 55 / 62 - 59
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) 63 + 67 * ( 55/ 62 ) - 59 = 63 + 67 * 0.88- 59 = 63.44


14. Can you find the answer for the below equation

52 + 58 * 54 - 56 / 60




SHOW ANSWER
Correct Ans:3183.07
Explanation:
Given Question is 52 + 58 * 54 - 56 / 60
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) 52 + 58 * 54- ( 56/ 60 ) = 52 + 58 * 54- 0.93 = 3183.07


15. Can you find the answer for the below equation

64 + 56 - 68 / 57 * 55




SHOW ANSWER
Correct Ans:54.39
Explanation:
Given Question is 64 + 56 - 68 / 57 * 55
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) 64 + 56 - ( 68/ 57 ) * 55 = 64 + 56 - 1.19* 55 = 54.39


16. Can you find the answer for the below equation

60 + 53 - 55 * 57 / 61




SHOW ANSWER
Correct Ans:61.61
Explanation:
Given Question is 60 + 53 - 55 * 57 / 61
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) 60 + 53 - 55* ( 57/ 61 ) = 60 + 53 - 55* 0.93 = 61.61


17. Can you find the answer for the below equation

66 / 314 * 301 - 308 + 297




SHOW ANSWER
Correct Ans:52.27
Explanation:
Given Question is 66 / 314 * 301 - 308 + 297
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) ( 66 / 314 ) * 301 - 308 + 297 = 0.21*301-308+297 = 52.27


18. Can you find the answer for the below equation

102 / 262 * 252 + 257 - 248 




SHOW ANSWER
Correct Ans:107.11
Explanation:
Given Question is 102 / 262 * 252 + 257 - 248
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division)
=( 102 / 262 ) * 252 + 257 - 248
= 0.38 * 252 + 257-248
= 107.11.


19. Can you find the answer for the below equation

54 / 210 - 203 * 206 + 199




SHOW ANSWER
Correct Ans:-41618.74
Explanation:
Given Question is 54 / 210 - 203 * 206 + 199
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) ( 54 / 210 ) - 203 * 206 + 199 = 0.25-203*206+199 = -41618.74


20. Can you find the answer for the below equation

58 / 158 - 154 + 155 * 150




SHOW ANSWER
Correct Ans:23096.37
Explanation:
Given Question is 58 / 158 - 154 + 155 * 150
when we apply BODMAS RULE to the above question, we get (Bracket Of Division) ( 58 / 158 ) - 154 + 155 * 150 = 0.36-154+155*150 = 23096.37





Are you seeking for good platform for practicing Simplifications questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Simplifications @ Fresherslive

This page provides important questions on Simplifications along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Simplifications questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Simplifications Online tests. Simplifications Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Simplifications Test questions Online @ Fresherslive?

Simplifications questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.

Practice in advance of similar questions on Simplifications may improve your performance in the real Exams and Interview.

Time Management for answering the Simplifications questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.

Through Fresherslive Simplifications questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Simplifications in short time and also in short cut method.

Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Simplifications Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Simplifications test or get stuck on any particular question, our Simplifications test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Simplifications, exercise these advanced Simplifications questions with answers.

You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Simplifications Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.




SSC CHSL Tier-I - Advanced
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


Premium Package
200+ Mock Test Series
Validity 12 months
Rs. 399
2200
Buy Now


SBI Clerk 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


RRB NTPC 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


LIC ADO PRELIMS 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


DRDO- TECHNICIAN A - TIER I
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


ONGC Executive E1 Level
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.400
Buy Now


IBPS RRB Officer Scale I PRELIMS
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


SOUTH INDIAN BANK CLERK 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


IBPS RRB Office Assistant Prelims 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


IBPS PO PRELIMS 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


One Month Pass
200+ Test Series
20,000+ Questions
Six Months Unlimited Access
Rs. 99
500
Buy Now


SSC MTS 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


Six Month Pass
200+ Test Series
20,000+ Questions
Six Months Unlimited Access
Rs. 199
1200
Buy Now


SSC Selection Posts Phase VII Matriculation Level
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


RBI Assistant Prelims
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


NABARD Development Assistant Prelims
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


LIC Assistant Prelims
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


SBI Apprentice
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


FCI Manager Phase 1
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now



×

Get Unlimited Mock Tests


Unlock all 200+ Mock Tests series


12 Month Pass
Rs. 399
for 365 days

6 Month Pass
Rs. 199
for 180 days

One Month Pass
Rs. 99
for 30 Days



***Crack All Banking | Railways | SSC | Insurance | More Govt Exams***


FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2019 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.