Sentence Corrections Questions and Answers updated daily – English

Sentence Corrections Questions: Solved 928 Sentence Corrections Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Sentence Corrections Questions

In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 921 to 920
921. Why did you not threw the bag away?




SHOW ANSWER
Correct Ans:did you not throw
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 922 to 921
922. I need not offer any explanation regarding this incident - my behaviour is speaking itself




SHOW ANSWER
Correct Ans:speaks for itself
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 923 to 922
923. You need not come unless you want to.




SHOW ANSWER
Correct Ans:You don't need to come unless you want to
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 924 to 923
924. What does make him feel awkward, is only a trivial matter.




SHOW ANSWER
Correct Ans:makes him feel
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 925 to 924
925. Their earnings are such that they find it difficult to make both ends to meet.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to make both ends meet
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 926 to 925
926. If you are thinking about investigation overseas, isn't it makes sense to find an experience guide?




SHOW ANSWER
Correct Ans:doesn't it make
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 927 to 926
927. They felt humiliated because they realised that they had cheated.




SHOW ANSWER
Correct Ans:had been cheated
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 928 to 927
928. He was much ambitious but he did not work hard enough.




SHOW ANSWER
Correct Ans:very ambitious
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Sentence Corrections questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Sentence Corrections @ Fresherslive

This page provides important questions on Sentence Corrections along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Sentence Corrections questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Sentence Corrections Online tests. Sentence Corrections Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Sentence Corrections Test questions Online @ Fresherslive?

Sentence Corrections questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Sentence Corrections may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Sentence Corrections questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Sentence Corrections questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Sentence Corrections in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Sentence Corrections Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Sentence Corrections test or get stuck on any particular question, our Sentence Corrections test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Sentence Corrections, exercise these advanced Sentence Corrections questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Sentence Corrections Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status