Sentence Corrections Questions and Answers updated daily – English

Sentence Corrections Questions: Solved 928 Sentence Corrections Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Sentence Corrections Questions

In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 901 to 900
901. The most important quality a chief executive candidate should have a noble character.




SHOW ANSWER
Correct Ans:should have is a
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 902 to 901
902. It is now well-known that the world response to the Asian tsunami disaster with an outpouring of generosity.




SHOW ANSWER
Correct Ans:world responded to
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 903 to 902
903. The law that now stands abolished was a flawed and discriminatory peace of legislation.




SHOW ANSWER
Correct Ans:flawed and discriminatory piece of
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 904 to 903
904. We have already identified areas where landslides are possible and start evacuation of residents to safer locations.




SHOW ANSWER
Correct Ans:started evacuation
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 905 to 904
905. Optimism coupled with faith in and hopes of future is the key to progress.




SHOW ANSWER
Correct Ans:faithfulness and hope in
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 906 to 905
906. Although he was seen with a drug-peddle, he is not necessarily himself a drug-peddler.




SHOW ANSWER
Correct Ans:he is not necessarily a drug-peddler himself
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 907 to 906
907. The man who has committed such a serious crime must get the mostly severe punishment.




SHOW ANSWER
Correct Ans:get the most severe
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 908 to 907
908. Tax evaders should heavily punished as they do it intentionally.




SHOW ANSWER
Correct Ans:should be heavily fined
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 909 to 908
909. When it was morning they decided to put at an inn.




SHOW ANSWER
Correct Ans:put up at
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 910 to 909
910. The small child does whatever his father was done.




SHOW ANSWER
Correct Ans:does
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 911 to 910
911. Sheela told her teacher to explain the chapter once again.




SHOW ANSWER
Correct Ans:asked her teacher
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 912 to 911
912. He was much ambitious but he did not work hard enough.




SHOW ANSWER
Correct Ans:very ambitious
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 913 to 912
913. Because of his mastery in this field, his suggestions are wide accepted.




SHOW ANSWER
Correct Ans:are widely accepted
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 914 to 913
914. The crime has growth rapidly in Russia since the disintegration of the communist system.




SHOW ANSWER
Correct Ans:crime has grown rapidly
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 915 to 914
915. The man to who I sold my house was a cheat.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to whom I sold
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 916 to 915
916. The Board is favouring towards signing of the contract with the newly launched insurance company.




SHOW ANSWER
Correct Ans:is in favour of
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 917 to 916
917. He is too important for tolerating any delay.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to tolerate
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 918 to 917
918. There are not many men who are so famous that they are frequently referred to by their short names only




SHOW ANSWER
Correct Ans:initials
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 919 to 918
919. He firmly belief is that Yoga is the permanent solution to any disease.




SHOW ANSWER
Correct Ans:His firm belief
Explanation:
Workspace



In the following questions, a part of the sentence is bolded. Below are given alternatives to the bolded part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. Mark your answer in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 920 to 919
920. In addition to enhanced their reputations through strategic use of philanthropy, companies are sponsoring social initiatives to open new markets.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to enhancing their reputation
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Sentence Corrections questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Sentence Corrections @ Fresherslive

This page provides important questions on Sentence Corrections along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Sentence Corrections questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Sentence Corrections Online tests. Sentence Corrections Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Sentence Corrections Test questions Online @ Fresherslive?

Sentence Corrections questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Sentence Corrections may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Sentence Corrections questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Sentence Corrections questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Sentence Corrections in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Sentence Corrections Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Sentence Corrections test or get stuck on any particular question, our Sentence Corrections test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Sentence Corrections, exercise these advanced Sentence Corrections questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Sentence Corrections Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status