Security Questions and Answers updated daily – Computer Knowledge

Security Questions: Solved 29 Security Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Computer Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Security Questions

21. If 20 people need to communicate using symmetric-key cryptography, __ symmetric keys are needed.




SHOW ANSWER
Correct Ans:190
Explanation:
Workspace



22. RSA is _____




SHOW ANSWER
Correct Ans:Asymmetric Cryptosystem
Explanation:
Workspace



23. The altering of data so that it is not usable unless the changes are undone is _______




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ergonomics
Explanation:
Workspace



24. Which is NOT a good Web security strategy?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Remove unnecessary compilers and interpreters
Explanation:
Workspace



25. A polymorphic virus _______.




SHOW ANSWER
Correct Ans:modifies its program code each time it attaches itself to another program or file
Explanation:
Workspace



26. ____________ are viruses that are triggered by the passage of time or on a certain date.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Time bombs
Explanation:
Workspace



27. Antivirus software is an example of ______




SHOW ANSWER
Correct Ans:a security utility
Explanation:
Workspace



28. What type of virus use computer hosts to reproduces it?




SHOW ANSWER
Correct Ans:worm
Explanation:
Workspace



29. Cyberspace is being governed by a system of law and regulation called?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Criminal Law
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Security questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Security @ Fresherslive

This page provides important questions on Security along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Security questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Security Online tests. Security Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Security Test questions Online @ Fresherslive?

Security questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Security may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Security questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Security questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Security in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Security Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Security test or get stuck on any particular question, our Security test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Security, exercise these advanced Security questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Security Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status