Replacement of given phrase Questions and Answers updated daily – English

Replacement of given phrase Questions: Solved 215 Replacement of given phrase Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Replacement of given phrase Questions

A given statement contains few words/phrases printed in bold, choose the correct option which is grammatically correct and conveys equivalent meaning for the bold text in the given statement.

Refer the above for the Questions 121 to 140
121. His failure at the election has been a sore point with him for a long time




SHOW ANSWER
Correct Ans:something which hurts
Explanation:
Workspace



122. After independence Indian agriculture rose like a phoenix due to the Green Revolution.




SHOW ANSWER
Correct Ans:with a new life
Explanation:
Workspace



123. To keep under wraps means to keep something




SHOW ANSWER
Correct Ans:secret
Explanation:
Workspace



124. To die in harness means to die while




SHOW ANSWER
Correct Ans:still in service
Explanation:
Workspace



125. She is a fair-weather friend.




SHOW ANSWER
Correct Ans:one who deserts you in difficulties
Explanation:
Workspace



126. I can no longer put up with her insolence.




SHOW ANSWER
Correct Ans:evade
Explanation:
Workspace



127. My close friend got the sack from his first job recently.




SHOW ANSWER
Correct Ans:was dismissed from
Explanation:
Workspace



128. Our founder had done a Herculean task by constructing thls great education institution.




SHOW ANSWER
Correct Ans:a work requiring very great effort
Explanation:
Workspace



129. He was progressing by leaps and bounds because of his hard work.




SHOW ANSWER
Correct Ans:rapidly
Explanation:
Workspace



130. As the bomb exploded people ran helter-skelter




SHOW ANSWER
Correct Ans:in disorderly haste
Explanation:
Workspace



131. To end in smoke




SHOW ANSWER
Correct Ans:to come to nothing
Explanation:
Workspace



132. To have something up one's sleeves




SHOW ANSWER
Correct Ans:having an ambitious plan
Explanation:
Workspace



133. To take to one's heels




SHOW ANSWER
Correct Ans:to run off
Explanation:
Workspace



134. To turn a deaf ear




SHOW ANSWER
Correct Ans:to be indifferent
Explanation:
Workspace



135. At snail's pace




SHOW ANSWER
Correct Ans:to do things very slowly
Explanation:
Workspace



136. To run one down




SHOW ANSWER
Correct Ans:to disparage someone
Explanation:
Workspace



137. To blow one's own trumpet




SHOW ANSWER
Correct Ans:to praise one's own self
Explanation:
Workspace



138. To face the music




SHOW ANSWER
Correct Ans:to bear the consequences
Explanation:
Workspace



139. To take someone to task




SHOW ANSWER
Correct Ans:to scold someone
Explanation:
Workspace



140. At one's wit's end




SHOW ANSWER
Correct Ans:to get puzzled
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Replacement of given phrase questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Replacement of given phrase @ Fresherslive

This page provides important questions on Replacement of given phrase along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Replacement of given phrase questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Replacement of given phrase Online tests. Replacement of given phrase Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Replacement of given phrase Test questions Online @ Fresherslive?

Replacement of given phrase questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Replacement of given phrase may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Replacement of given phrase questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Replacement of given phrase questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Replacement of given phrase in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Replacement of given phrase Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Replacement of given phrase test or get stuck on any particular question, our Replacement of given phrase test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Replacement of given phrase, exercise these advanced Replacement of given phrase questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Replacement of given phrase Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status