Replacement of given phrase Questions and Answers updated daily – English

Replacement of given phrase Questions: Solved 215 Replacement of given phrase Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Replacement of given phrase Questions

A given statement contains few words/phrases printed in bold, choose the correct option which is grammatically correct and conveys equivalent meaning for the bold text in the given statement.

Refer the above for the Questions 101 to 120
101. My close friend got the sack from his first job recently.




SHOW ANSWER
Correct Ans:was dismissed from
Explanation:
Workspace



102. To weigh up the pros and cons is to




SHOW ANSWER
Correct Ans:consider all facts
Explanation:
Workspace



103. The population of our country increasing by leaps and bounds.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Very quickly
Explanation:
Workspace



104. If you are in the good books of the boss, you are sure to rise quickly.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Work well for the boss
Explanation:
Workspace



105. In the long run




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ultimately
Explanation:
Workspace



106. He expects his subordinates to be always at his beck and call




SHOW ANSWER
Correct Ans:At his disposal
Explanation:
Workspace



107. The clerk turned a doaf ear to his officer's advice.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Disregarded
Explanation:
Workspace



108. At one's wit's end




SHOW ANSWER
Correct Ans:to be puzzled
Explanation:
Workspace



109. To fight tooth and nail.




SHOW ANSWER
Correct Ans:To fight a losing battle
Explanation:
Workspace



110. The green-eyed monster and a woman the moment she sees her husband talking to another pretty woman.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Jealousy
Explanation:
Workspace



111. His arguments cut no ice with no.




SHOW ANSWER
Correct Ans:had no influence on me
Explanation:
Workspace



112. The question of higher membership fees was brought up at the last meeting.




SHOW ANSWER
Correct Ans:introduced for discussion
Explanation:
Workspace



113. He cannot hold a candle to his elder brother.




SHOW ANSWER
Correct Ans:cannot be compared to
Explanation:
Workspace



114. He has resigned his job and burnt his boat so far as government service is concerned.




SHOW ANSWER
Correct Ans:left no means of retreat
Explanation:
Workspace



115. The story of the train accident as narrated by one of the survivors made my flesh creep.




SHOW ANSWER
Correct Ans:horrified me
Explanation:
Workspace



116. The news of the accident came as a bolt from the blue.




SHOW ANSWER
Correct Ans:something unexpected and unpleasant
Explanation:
Workspace



117. To emerge out of thin air means to




SHOW ANSWER
Correct Ans:appear suddenly
Explanation:
Workspace



118. He was progressing by leaps and bounds because of his hard work.




SHOW ANSWER
Correct Ans:rapidly
Explanation:
Workspace



119. My repeated attempts to get refund from the civic authorities were of no avail.




SHOW ANSWER
Correct Ans:useless
Explanation:
Workspace



120. The student is on the verge of breakdown.




SHOW ANSWER
Correct Ans:on the brink of
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Replacement of given phrase questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Replacement of given phrase @ Fresherslive

This page provides important questions on Replacement of given phrase along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Replacement of given phrase questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Replacement of given phrase Online tests. Replacement of given phrase Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Replacement of given phrase Test questions Online @ Fresherslive?

Replacement of given phrase questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Replacement of given phrase may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Replacement of given phrase questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Replacement of given phrase questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Replacement of given phrase in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Replacement of given phrase Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Replacement of given phrase test or get stuck on any particular question, our Replacement of given phrase test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Replacement of given phrase, exercise these advanced Replacement of given phrase questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Replacement of given phrase Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status