Replacement of given phrase Questions and Answers updated daily – English

Replacement of given phrase Questions: Solved 215 Replacement of given phrase Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Replacement of given phrase Questions

A given statement contains few words/phrases printed in bold, choose the correct option which is grammatically correct and conveys equivalent meaning for the bold text in the given statement.

Refer the above for the Questions 81 to 100
81. Many young artists were dropping names at the party to impress the gathering.




SHOW ANSWER
Correct Ans:hinting at high connections
Explanation:
Workspace



82. The day I graduated was a red letter day for me.




SHOW ANSWER
Correct Ans:an important day
Explanation:
Workspace



83. Ha has a bone to pick with his cousin.




SHOW ANSWER
Correct Ans:difference of opinion
Explanation:
Workspace



84. Our house is within a stone's throw from the Red Building.




SHOW ANSWER
Correct Ans:very near to
Explanation:
Workspace



85. The Passing of anti-defection law struck a chill to the heart of every opportunistic legislator.




SHOW ANSWER
Correct Ans:aroused fear
Explanation:
Workspace



86. In the securities scam, the national credibility was at stake.




SHOW ANSWER
Correct Ans:in danger
Explanation:
Workspace



87. The ruling party has been warned not to play to the gallery.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to seek to win approval.
Explanation:
Workspace



88. You have to read between the lines to understand most of the symbolic writing.




SHOW ANSWER
Correct Ans:understand the hidden meaning
Explanation:
Workspace



89. He is accused of sitting on the fence.




SHOW ANSWER
Correct Ans:hesitating which side to take
Explanation:
Workspace



90. There is no love lost between any two neighbouring countries in the world.




SHOW ANSWER
Correct Ans:not on good terms
Explanation:
Workspace



91. I do not think the law will interfere with us as we are just trying to turn an honest penny.




SHOW ANSWER
Correct Ans:make a legitimate living
Explanation:
Workspace



92. We wanted to keep the gift as a surprise for mother but my sister gave the game away.




SHOW ANSWER
Correct Ans:gave out the secret
Explanation:
Workspace



93. The young and the old sat chat by jaw in the large audience.




SHOW ANSWER
Correct Ans:tongue tied
Explanation:
Workspace



94. In spite of the immense pressure except by the militants, the government has decided not to give in.




SHOW ANSWER
Correct Ans:yield
Explanation:
Workspace



95. The watchdogs were asleep when the bulls ran riot.




SHOW ANSWER
Correct Ans:acted without restraint
Explanation:
Workspace



96. He is so furious that he would go through fire and water to revenge himself on his foe.




SHOW ANSWER
Correct Ans:undergo any risk
Explanation:
Workspace



97. I did not mind what he was saying, he was only talking through his hat.




SHOW ANSWER
Correct Ans:talking ignorantly
Explanation:
Workspace



98. I cannot put up with your misconduct any longer.




SHOW ANSWER
Correct Ans:tolerate
Explanation:
Workspace



99. Gopi works by fits and starts.




SHOW ANSWER
Correct Ans:irregularly
Explanation:
Workspace



100. He didn't tell me directly, but reading between the lines, I think he is not happy with them.




SHOW ANSWER
Correct Ans:understanding the sense rather than the actual words
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Replacement of given phrase questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Replacement of given phrase @ Fresherslive

This page provides important questions on Replacement of given phrase along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Replacement of given phrase questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Replacement of given phrase Online tests. Replacement of given phrase Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Replacement of given phrase Test questions Online @ Fresherslive?

Replacement of given phrase questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Replacement of given phrase may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Replacement of given phrase questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Replacement of given phrase questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Replacement of given phrase in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Replacement of given phrase Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Replacement of given phrase test or get stuck on any particular question, our Replacement of given phrase test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Replacement of given phrase, exercise these advanced Replacement of given phrase questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Replacement of given phrase Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status