Replacement of given phrase Questions and Answers updated daily – English

Replacement of given phrase Questions: Solved 215 Replacement of given phrase Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Replacement of given phrase Questions

A given statement contains few words/phrases printed in bold, choose the correct option which is grammatically correct and conveys equivalent meaning for the bold text in the given statement.

Refer the above for the Questions 61 to 80
61. He amassed his wealth through sharp practices.




SHOW ANSWER
Correct Ans:dishonest means
Explanation:
Workspace



62. In high spirits




SHOW ANSWER
Correct Ans:full of hope and enthusiasm
Explanation:
Workspace



63. When the Inspector entered the class some of the students shook in their shoes.




SHOW ANSWER
Correct Ans:trembled with fear
Explanation:
Workspace



64. Fits and starts




SHOW ANSWER
Correct Ans:not regularly
Explanation:
Workspace



65. The bus had a close shave as its driver swerved to the right a split second before the oncoming truck could run into it.




SHOW ANSWER
Correct Ans:narrow escape
Explanation:
Workspace



66. The beleaguered politician was anxious to set the record straight.




SHOW ANSWER
Correct Ans:give a correct account
Explanation:
Workspace



67. The village headman pretends to be a good samaritan.




SHOW ANSWER
Correct Ans:a helpful person
Explanation:
Workspace



68. There is a lot of bad blood between them.




SHOW ANSWER
Correct Ans:angry feeling
Explanation:
Workspace



69. Having bought the house, they decided to go the whole hog and buy all the furniture needed.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to do it completely
Explanation:
Workspace



70. People who do not lay out their money carefully, soon come to grief.




SHOW ANSWER
Correct Ans:spend
Explanation:
Workspace



71. "I take thee at thy word",said Romeo to Juliet.




SHOW ANSWER
Correct Ans:truly believe you
Explanation:
Workspace



72. Laying off thousands of workers is inevitable under the new economic policy.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Dismissal from jobs of
Explanation:
Workspace



73. The Government claims that indian industry is progressing by leaps and bounds.




SHOW ANSWER
Correct Ans:at a rapid pace
Explanation:
Workspace



74. The young engineer was hauled up for spilling the beans about the new project to the competitor,




SHOW ANSWER
Correct Ans:revealing the information indiscreetly
Explanation:
Workspace



75. The principle has to carry out the orders issued by the higher authorities.




SHOW ANSWER
Correct Ans:execute
Explanation:
Workspace



76. The lawyer asked his assistant to collect the details regarding the pros and cons of the case




SHOW ANSWER
Correct Ans:weak and strong
Explanation:
Workspace



77. The teacher a cuts to take into account the advice given by elders.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to consider
Explanation:
Workspace



78. He was confident that all his present sufferings will soon blow over.




SHOW ANSWER
Correct Ans:pass off
Explanation:
Workspace



79. The company has run into a lot of debts.




SHOW ANSWER
Correct Ans:incurred
Explanation:
Workspace



80. The teacher announced that she had no blue-eyed boys in the class.




SHOW ANSWER
Correct Ans:favourites
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Replacement of given phrase questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Replacement of given phrase @ Fresherslive

This page provides important questions on Replacement of given phrase along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Replacement of given phrase questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Replacement of given phrase Online tests. Replacement of given phrase Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Replacement of given phrase Test questions Online @ Fresherslive?

Replacement of given phrase questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Replacement of given phrase may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Replacement of given phrase questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Replacement of given phrase questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Replacement of given phrase in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Replacement of given phrase Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Replacement of given phrase test or get stuck on any particular question, our Replacement of given phrase test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Replacement of given phrase, exercise these advanced Replacement of given phrase questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Replacement of given phrase Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status