Replacement of given phrase Questions and Answers updated daily – English

Replacement of given phrase Questions: Solved 215 Replacement of given phrase Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Replacement of given phrase Questions

A given statement contains few words/phrases printed in bold, choose the correct option which is grammatically correct and conveys equivalent meaning for the bold text in the given statement.

Refer the above for the Questions 41 to 60
41. Why should you read between the lines whenever I say this to you?




SHOW ANSWER
Correct Ans:find more meaning than the words appear to express
Explanation:
Workspace



42. We wanted to give Rita a surprise party but John Iet the cat out of the bag.




SHOW ANSWER
Correct Ans:told her about it unintentionally
Explanation:
Workspace



43. He has too my irons in the fire.




SHOW ANSWER
Correct Ans:is engaged in too many enterprises at the same time
Explanation:
Workspace



44. The carefully worked-out plan fell through because of an unexpected event.




SHOW ANSWER
Correct Ans:failed
Explanation:
Workspace



45. His parents cut him off, without a shilling.




SHOW ANSWER
Correct Ans:disinherited him
Explanation:
Workspace



46. The Madagascar Coup attempt ended in a flasco.




SHOW ANSWER
Correct Ans:was an utter failure
Explanation:
Workspace



47. At last the rioters fell back.




SHOW ANSWER
Correct Ans:turned back
Explanation:
Workspace



48. She turns up her nose at this kind of dress.




SHOW ANSWER
Correct Ans:despises
Explanation:
Workspace



49. The success of his first novel completely turned his head.




SHOW ANSWER
Correct Ans:changed him completely
Explanation:
Workspace



50. The prodigal son was left high and dry by his friends, when he lost all his money.




SHOW ANSWER
Correct Ans:neglected
Explanation:
Workspace



51. We tend to take for take for granted the conveniences of modern life.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to accept readily
Explanation:
Workspace



52. Our principal is not a man to mince matters.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to confuse issues
Explanation:
Workspace



53. Syria is now currying favour with Americ.




SHOW ANSWER
Correct Ans:ingratiating itself with
Explanation:
Workspace



54. The Rajput warriors set their face against the invader.




SHOW ANSWER
Correct Ans:opposed strongly
Explanation:
Workspace



55. Don't worry about the silly row. It was just a storm in a teacup.




SHOW ANSWER
Correct Ans:commotion over a trivial matter
Explanation:
Workspace



56. All his ventures went to the winds.




SHOW ANSWER
Correct Ans:became well-known
Explanation:
Workspace



57. Ins and outs




SHOW ANSWER
Correct Ans:full details
Explanation:
Workspace



58. A white elephant.




SHOW ANSWER
Correct Ans:a costly but useless possession
Explanation:
Workspace



59. The officer is fed up with plaints made against the clerk.




SHOW ANSWER
Correct Ans:annoyed
Explanation:
Workspace



60. He is not in the good books of his boss.




SHOW ANSWER
Correct Ans:in favour with
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Replacement of given phrase questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Replacement of given phrase @ Fresherslive

This page provides important questions on Replacement of given phrase along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Replacement of given phrase questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Replacement of given phrase Online tests. Replacement of given phrase Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Replacement of given phrase Test questions Online @ Fresherslive?

Replacement of given phrase questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Replacement of given phrase may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Replacement of given phrase questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Replacement of given phrase questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Replacement of given phrase in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Replacement of given phrase Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Replacement of given phrase test or get stuck on any particular question, our Replacement of given phrase test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Replacement of given phrase, exercise these advanced Replacement of given phrase questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Replacement of given phrase Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status