Replacement of given phrase Questions and Answers updated daily – English

Replacement of given phrase Questions: Solved 215 Replacement of given phrase Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Replacement of given phrase Questions

A given statement contains few words/phrases printed in bold, choose the correct option which is grammatically correct and conveys equivalent meaning for the bold text in the given statement.

Refer the above for the Questions 201 to 214
201. I can no longer put up with her insolence.




SHOW ANSWER
Correct Ans:evade
Explanation:
Workspace



202. My close friend got the sack from his first job recently.




SHOW ANSWER
Correct Ans:was dismissed from
Explanation:
Workspace



203. Our founder had done a Herculean task by constructing this great educational institution.




SHOW ANSWER
Correct Ans:a work requiring very great effort
Explanation:
Workspace



204. He was progressing by leaps and bounds because of his hard work.




SHOW ANSWER
Correct Ans:rapidly
Explanation:
Workspace



205. As the bomb exploded people ran helter - skelter.




SHOW ANSWER
Correct Ans:in disorderly haste
Explanation:
Workspace



206. The sweeping statement by the boss left the conscientious workers disgusted.




SHOW ANSWER
Correct Ans:thoughtless statement
Explanation:
Workspace



207. He was all at sea when he began his new Job.




SHOW ANSWER
Correct Ans:puzzled
Explanation:
Workspace



208. The new manager thought that he would give employees enough rope for the first six months after which he would check the work done himself.




SHOW ANSWER
Correct Ans:enough freedom for action
Explanation:
Workspace



209. Those who work by fits and starts seldom show good results.




SHOW ANSWER
Correct Ans:irregularly
Explanation:
Workspace



210. By opposing his proposal he fell foul of him.




SHOW ANSWER
Correct Ans:got into trouble with
Explanation:
Workspace



211. The working of the factory disrupted on account of a token strike by the workers.




SHOW ANSWER
Correct Ans:short strike held as a warning
Explanation:
Workspace



212. Because of his misbehaviour, he is bound to face the music.




SHOW ANSWER
Correct Ans:get reprimanded
Explanation:
Workspace



213. We shouldn't look down upon the wretched of the earth.




SHOW ANSWER
Correct Ans:regard with contempt
Explanation:
Workspace



214. We have appealed to him again and again; there is no use flogging a dead horse now.




SHOW ANSWER
Correct Ans:wasting time in useless effort
Explanation:
Workspace



A given statement contains few words/phrases printed in bold, choose the correct option which is grammatically correct and conveys equivalent meaning for the bold text in the given statement.

Refer the above for the Questions 215 to 228
215. For his alleged involvement in espionage, he is under a cloud these days.




SHOW ANSWER
Correct Ans:under suspicion
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Replacement of given phrase questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Replacement of given phrase @ Fresherslive

This page provides important questions on Replacement of given phrase along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Replacement of given phrase questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Replacement of given phrase Online tests. Replacement of given phrase Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Replacement of given phrase Test questions Online @ Fresherslive?

Replacement of given phrase questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Replacement of given phrase may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Replacement of given phrase questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Replacement of given phrase questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Replacement of given phrase in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Replacement of given phrase Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Replacement of given phrase test or get stuck on any particular question, our Replacement of given phrase test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Replacement of given phrase, exercise these advanced Replacement of given phrase questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Replacement of given phrase Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status