Replacement of given phrase Questions and Answers updated daily – English

Replacement of given phrase Questions: Solved 215 Replacement of given phrase Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Replacement of given phrase Questions

A given statement contains few words/phrases printed in bold, choose the correct option which is grammatically correct and conveys equivalent meaning for the bold text in the given statement.

Refer the above for the Questions 181 to 200
181. The party high command wanted to stave off an open battle




SHOW ANSWER
Correct Ans:Postpone
Explanation:
Workspace



182. If he phones again, I am going to give him a piece of my mind.




SHOW ANSWER
Correct Ans:To reprimand him
Explanation:
Workspace



183. Very ambitious people do not like to rest on their laurels.




SHOW ANSWER
Correct Ans:To be complacent
Explanation:
Workspace



184. My neighbour had to pay through his nose for a brand new car.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pay an extremely high price
Explanation:
Workspace



185. The poet drew on his fancy not his knowledge of nature. when he wrote his poem on birds.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Used his imagination
Explanation:
Workspace



186. Indians are going places in the field of software technology.




SHOW ANSWER
Correct Ans:talented and successful
Explanation:
Workspace



187. The robber murdered, the woman in cold blood for the sake of the jewels.




SHOW ANSWER
Correct Ans:a murder done without feeling
Explanation:
Workspace



188. She goes to her mother's house off and on.




SHOW ANSWER
Correct Ans:frequently
Explanation:
Workspace



189. He has to abide by the hard and fast rules of the company.




SHOW ANSWER
Correct Ans:strict
Explanation:
Workspace



190. When he saw the snake he took to his heels.




SHOW ANSWER
Correct Ans:ran away in fear
Explanation:
Workspace



191. To have a green thumb means




SHOW ANSWER
Correct Ans:to have a natural interest in gardening
Explanation:
Workspace



192. The heavy downpour played havoc in the coastal area.




SHOW ANSWER
Correct Ans:caused destruction
Explanation:
Workspace



193. There is no love lost between any two neighbouring countries
in the world.




SHOW ANSWER
Correct Ans:not on good terms
Explanation:
Workspace



194. If you are fair and square in your work you will definitely prosper.




SHOW ANSWER
Correct Ans:honest
Explanation:
Workspace



195. The luxury car that they bought turned out to be a white elephant.




SHOW ANSWER
Correct Ans:costly or troublesome possession
Explanation:
Workspace



196. His statement is out and out a lie.




SHOW ANSWER
Correct Ans:totally
Explanation:
Workspace



197. Raj couldn't pay the bill, so he asked the owner to put it on the cuff.




SHOW ANSWER
Correct Ans:on credit
Explanation:
Workspace



198. The story does not hold water




SHOW ANSWER
Correct Ans:does not fulfil the requirements
Explanation:
Workspace



199. The effort to trace the culprit was a wild goose chase.




SHOW ANSWER
Correct Ans:futile search
Explanation:
Workspace



200. The failure of crops in successive years put the farmer in a tight corner.




SHOW ANSWER
Correct Ans:in a difficult situation
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Replacement of given phrase questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Replacement of given phrase @ Fresherslive

This page provides important questions on Replacement of given phrase along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Replacement of given phrase questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Replacement of given phrase Online tests. Replacement of given phrase Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Replacement of given phrase Test questions Online @ Fresherslive?

Replacement of given phrase questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Replacement of given phrase may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Replacement of given phrase questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Replacement of given phrase questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Replacement of given phrase in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Replacement of given phrase Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Replacement of given phrase test or get stuck on any particular question, our Replacement of given phrase test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Replacement of given phrase, exercise these advanced Replacement of given phrase questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Replacement of given phrase Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status