Replacement of given phrase Questions and Answers updated daily – English

Replacement of given phrase Questions: Solved 215 Replacement of given phrase Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Replacement of given phrase Questions

A given statement contains few words/phrases printed in bold, choose the correct option which is grammatically correct and conveys equivalent meaning for the bold text in the given statement.

Refer the above for the Questions 1 to 20
1. Of course, they all would be liked to have it as it gives them a more authentic educational domain name.




SHOW ANSWER
Correct Ans:like to have
Explanation:
'be liked to have' will be replaced by 'like to have' because in active voice, we use first form of verb while, with would in passive voice, 'would+be+verb third form' is used.
Workspace



2. The police caught a notorious criminal who had been terrorizing government employees and extorted money from them for the past three years.




SHOW ANSWER
Correct Ans:had been terrorizing government employees and extorting
Explanation:
In the highlighted phrase, ‘extorted’ will be replaced by ‘extorting’ because the sentence is in Past Perfect continuous in which both the main verbs used with ‘had been’ will be in the form of ‘verb+ing’. Therefore, ‘had been terrorizing government employees and extorting’ will be correct replacement. Option (c) is right answer choice.
Workspace



3. A country will cease to be a member of the EU two years after the trigger of Article 50 unless it reaches an agreement with the European Council to extend that period. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:triggering of
Explanation:
In the given question, 'trigger of' should be replaced by 'triggering of'.
Workspace



4. Forty-two years after Sholay and Gabbar Singh etch them into cinematic history on the rocky terrain of Ramanagaram.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Etched themselves
Explanation:
Workspace



5. Simplest solution than this expensive method which you are suggesting should be found out. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:A simpler solution than this expensive
Explanation:
The sentence is in a comparative degree. Hence in place of 'simplest solution', 'A simpler solution' is used.
Workspace



6. Will you just knock it off!




SHOW ANSWER
Correct Ans:stop
Explanation:
'knock it off' - definition:- used to tell someone to stop doing something that annoys you.
Workspace



7. The chief editor cut up all the long words from his editorial and made the text easier.




SHOW ANSWER
Correct Ans:cut out all the
Explanation:
When texts are omitted, then it is said to be cut out.
Workspace



8. Some people by naturally talk more than others.




SHOW ANSWER
Correct Ans:naturally talk
Explanation:
Workspace



9. I cannot dance the music like I did before the accident.




SHOW ANSWER
Correct Ans:dance to the music
Explanation:
Workspace



10. Highly intelligent people seldom tolerate any ambiguity




SHOW ANSWER
Correct Ans:No correction required
Explanation:
No correction is required for the replacement.
Workspace



11. Good-natured people have been suffered because of their politicking companions.




SHOW ANSWER
Correct Ans:may suffer because of
Explanation:
The sentence can be replaced with may suffer because of.
Workspace



12. Which of the phrase/word from the options (A), (B), (C) and (D) given below the sentence should replace the phrase printed in bold letters to make the sentence grammatically correct? If the sentence is correct as it is, mark (e) i.e., "œNo correction required" as the answer.

Lift the handset only after paid a one rupee coin.




SHOW ANSWER
Correct Ans:paying a one-rupee coin
Explanation:
The given sentence can be replaced with paying a one-rupee coin.
Workspace



13. "Alas! Love is a feeling that needs to be distanced from everyone" exclaimed the heartbroken hero. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:No correction required
Explanation:
The given sentence is grammatically as well as idiomatically correct.
Workspace



14. I am very interested to know the outcome of the debate, kindly keep me in the loop.




SHOW ANSWER
Correct Ans:informed regularly
Explanation:
To keep someone in the loop means to keep him updated about the happenings, Hence, option D is correct.
Workspace



15. I took a leaf from his tree and started writing short notes of the lectures everyday.




SHOW ANSWER
Correct Ans:leaf from his book
Explanation:
'To take a leaf from someone's book' is an idiom which means 'to imitate or follow a person whom you appreciate or respect'. Thus, the correct answer is option A.
Workspace



16. To call it a day




SHOW ANSWER
Correct Ans:None of these
Explanation:
Workspace



17. To put up with




SHOW ANSWER
Correct Ans:to tolerate
Explanation:
Workspace



18. To face the music




SHOW ANSWER
Correct Ans:to bear the consequences
Explanation:
Workspace



19. Yeoman's service




SHOW ANSWER
Correct Ans:hard work
Explanation:
Workspace



20. To take to heart




SHOW ANSWER
Correct Ans:to grieve over
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Replacement of given phrase questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Replacement of given phrase @ Fresherslive

This page provides important questions on Replacement of given phrase along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Replacement of given phrase questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Replacement of given phrase Online tests. Replacement of given phrase Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Replacement of given phrase Test questions Online @ Fresherslive?

Replacement of given phrase questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Replacement of given phrase may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Replacement of given phrase questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Replacement of given phrase questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Replacement of given phrase in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Replacement of given phrase Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Replacement of given phrase test or get stuck on any particular question, our Replacement of given phrase test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Replacement of given phrase, exercise these advanced Replacement of given phrase questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Replacement of given phrase Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status