Prime Minister Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Prime Minister Questions: Solved 10 Prime Minister Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Prime Minister Questions

1. Who is the Prime Minister of Bhutan in 2016 ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tshering Tobgay
Explanation:
Workspace



2. Who is the Prime Minister of Nepal in 2016 ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Khadga Prasad Sharma Oli
Explanation:
Workspace



3. Who is the President of Russia in 2016 ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Vladimir Putin
Explanation:
Workspace



4. Who is the President of Afghanistan in 2016




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ashraf Ghani
Explanation:
Workspace



5. Who is the Prime Minister of Bangladesh in 2016?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sheikh Hasina
Explanation:
Workspace



6. Who is the President of Sri Lanka in 2016?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Ranil Wickremesinghe
Explanation:
Workspace



7. Who is the Prime Minister of Pakistan in 2016?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Nawaz Sharif
Explanation:
Workspace



8. Who is the Prime Minister Of India ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Narendra Modi
Explanation:
Workspace



9. Who is the Prime Minister of the United Kingdom in 2016?




SHOW ANSWER
Correct Ans:David Cameron
Explanation:
Workspace



10. Who is the Prime Minister of Australia in 2016?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Malcolm Turnbull
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Prime Minister questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Prime Minister @ Fresherslive

This page provides important questions on Prime Minister along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Prime Minister questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Prime Minister Online tests. Prime Minister Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Prime Minister Test questions Online @ Fresherslive?

Prime Minister questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Prime Minister may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Prime Minister questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Prime Minister questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Prime Minister in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Prime Minister Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Prime Minister test or get stuck on any particular question, our Prime Minister test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Prime Minister, exercise these advanced Prime Minister questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Prime Minister Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status