Output Questions and Answers updated daily – Computer Knowledge

Output Questions: Solved 10 Output Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Computer Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Output Questions

1. New technology named 'LED' is abbreviation of _____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:light-emitting diodes
Explanation:
Workspace



2. Computer or system peripherals that receives data from processing unit are called ______________




SHOW ANSWER
Correct Ans:output devices
Explanation:
Workspace



3. Using output devices one can _____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:View or print data
Explanation:
Workspace



4. Display technology that uses gas between two glass sheets is classified as ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:plasma displays
Explanation:
Workspace



5. Devices that let the computer communicate with you ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Output
Explanation:
Workspace



6. Which of the following is not an output device ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Scanner
Explanation:
Workspace



7. A marker on computer screen used to show current position or for entering data is called ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:cursor
Explanation:
Workspace



8. A displaying screen in which text is presented in one color and background is of any other color is called ____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:monochrome screen
Explanation:
Workspace



9. Output devices make it possible to ______________




SHOW ANSWER
Correct Ans:View and print a data
Explanation:
Workspace



10. Which of the following groups have only output devices?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Platter, printer, monitor
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Output questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Output @ Fresherslive

This page provides important questions on Output along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Output questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Output Online tests. Output Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Output Test questions Online @ Fresherslive?

Output questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Output may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Output questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Output questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Output in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Output Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Output test or get stuck on any particular question, our Output test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Output, exercise these advanced Output questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Output Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status