Natioanl Park Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Natioanl Park Questions: Solved 53 Natioanl Park Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Natioanl Park Questions

41. The Indian Wild Ass Sanctuary is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Gujarat
Explanation:
Workspace



42. The Aralam wildlife sanctuary is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kerala
Explanation:
Workspace



43. The Bharatpur Bird Sanctuary is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rajasthan
Explanation:
Workspace



44. The Chilika Bird Sanctuary is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Odisha
Explanation:
Workspace



45. The Sariska wildlife sanctuary is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rajasthan
Explanation:
Workspace



46. The Bandhavgarh National Park is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Madhya Pradesh
Explanation:
Workspace



47. The Ranthambore National Park and wildlife sanctuary is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rajasthan
Explanation:
Workspace



48. The Kanha National Park is located at _______.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Madhya Pradesh
Explanation:
Workspace



49. The Periyar National Park and wildlife sanctuary is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kerala
Explanation:
Workspace



50. The Sundarbans National Park is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:West Bengal
Explanation:
Workspace



51. The Manas wildlife sanctuary is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Assam
Explanation:
Workspace



52. The Gir National Park and wildlife sanctuary is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Gujarat
Explanation:
Workspace



53. The Kaziranga wildlife sanctuary is located at




SHOW ANSWER
Correct Ans:Assam
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Natioanl Park questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Natioanl Park @ Fresherslive

This page provides important questions on Natioanl Park along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Natioanl Park questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Natioanl Park Online tests. Natioanl Park Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Natioanl Park Test questions Online @ Fresherslive?

Natioanl Park questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Natioanl Park may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Natioanl Park questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Natioanl Park questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Natioanl Park in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Natioanl Park Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Natioanl Park test or get stuck on any particular question, our Natioanl Park test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Natioanl Park, exercise these advanced Natioanl Park questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Natioanl Park Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status