MS Word: Solved 146 MS Word Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Logical Reasoning Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

MS Word Questions

1. A word gets selected by clicking it to select a word, in Word ____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:twice
Explanation:


2. This dialog box specifies or modifies the worksheet cell range containing data to be charted ______________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Chart Source Data
Explanation:


3. In word, you can use Styles to _____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:format your documents.
Explanation:


Fresherslive Current Affairs
4. When a chart is placed on this, it is much larger and there is no other data on it __________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Chart sheet
Explanation:


5. Microsoft Office does not include _______




SHOW ANSWER
Correct Ans:Android
Explanation:


Fresherslive Current Affairs
6. The background of any Word document___




SHOW ANSWER
Correct Ans:is the colour you preset under the Options menu
Explanation:


7. ____________ is not available on the Ruler of MS Word screen




SHOW ANSWER
Correct Ans:Centre Indent
Explanation:


8. The feature of Word that automatically adjusts the amount of space between certain combination of characters so that an entire word looks more evenly spaced is termed as ______




SHOW ANSWER
Correct Ans:Kerning
Explanation:


9. To prepare a presentation/slide show which application is commonly used?




SHOW ANSWER
Correct Ans:PowerPoint
Explanation:


10. A program that embedded you to perform calculations involving rows and columns of numbers is called a




SHOW ANSWER
Correct Ans:spreadsheet program
Explanation:


11. The quickest and easiest way in Word, to locate a particular word or phrase in a document is to use the _____________ command.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Find
Explanation:


Fresherslive Current Affairs
12. For creating a document, you use ____________ command at file menu.




SHOW ANSWER
Correct Ans:new
Explanation:


13. Find the correct set off three types of data found in a spreadsheet.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Numbers, formulas, labels
Explanation:


14. Which of the following is a popular Dos based spreadSheet ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Lotus 1-2-3
Explanation:


15. How is it to create a uniform appearance by adding a background image to all slides ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Edit the slide master
Explanation:


16. Which of the following should be used if all the slides in the presentation to have the same 'look'?




SHOW ANSWER
Correct Ans:A Presentation design template
Explanation:


17. Editing a document consists of reading through the document you've created, then _______




SHOW ANSWER
Correct Ans:correcting your errors
Explanation:


18. A menu contains a list of______




SHOW ANSWER
Correct Ans:commands
Explanation:


19. How are data organized in a spreadsheet?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Rows & Columns
Explanation:


20. How many margins are on a page?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Four (top, bottom, right, left)
Explanation:





Are you seeking for good platform for practicing MS Word questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on MS Word @ Fresherslive

This page provides important questions on MS Word along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the MS Word questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these MS Word Online tests. MS Word Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice MS Word Test questions Online @ Fresherslive?

MS Word questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.

Practice in advance of similar questions on MS Word may improve your performance in the real Exams and Interview.

Time Management for answering the MS Word questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.

Through Fresherslive MS Word questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on MS Word in short time and also in short cut method.

Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For MS Word Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear MS Word test or get stuck on any particular question, our MS Word test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of MS Word, exercise these advanced MS Word questions with answers.

You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample MS Word Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.




SSC CHSL Tier-I - Advanced
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


Premium Package
200+ Mock Test Series
Validity 12 months
Rs. 399
2200
Buy Now


SBI Clerk 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


RRB NTPC 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


LIC ADO PRELIMS 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


DRDO- TECHNICIAN A - TIER I
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


ONGC Executive E1 Level
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.400
Buy Now


IBPS RRB Officer Scale I PRELIMS
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


SOUTH INDIAN BANK CLERK 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


IBPS RRB Office Assistant Prelims 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


IBPS PO PRELIMS 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


One Month Pass
200+ Test Series
20,000+ Questions
Six Months Unlimited Access
Rs. 99
500
Buy Now


SSC MTS 2019
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


Six Month Pass
200+ Test Series
20,000+ Questions
Six Months Unlimited Access
Rs. 199
1200
Buy Now


SSC Selection Posts Phase VII Matriculation Level
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


RBI Assistant Prelims
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


NABARD Development Assistant Prelims
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now


LIC Assistant Prelims
Latest pattern
Clear explanation
Access via
+
Rs. 49
Rs.800
Buy Now



×

Get Unlimited Mock Tests


Unlock all 200+ Mock Tests series


12 Month Pass
Rs. 399
for 365 days

6 Month Pass
Rs. 199
for 180 days

One Month Pass
Rs. 99
for 30 Days



***Crack All Banking | Railways | SSC | Insurance | More Govt Exams***


FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2019 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail.