Meaning of given phrase Questions and Answers updated daily – English

Meaning of given phrase Questions: Solved 202 Meaning of given phrase Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Meaning of given phrase Questions

A given statement contains few words/phrases printed in bold, choose the correct option which is grammatically correct and conveys equivalent meaning for the bold text in the given statement.

Refer the above for the Questions 1 to 20
1. To ensure a successful product launch, we must get our ducks in a row




SHOW ANSWER
Correct Ans:Getting your things well organized
Explanation:
Workspace



2. He was advised not to get involved in the controversy which was considered a 'tar-baby' issue. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:a situation or problem for which it is virtually impossible to find a solution
Explanation:
Workspace



3. Companies producing goods play to the gallery to boost their sales. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:attempt to appeal to popular taste
Explanation:
Workspace



4. Jane organized a treasure hunt in the park for the kids but it all went pear-shaped and everyone was disappointed.




SHOW ANSWER
Correct Ans:went wrong producing an undesirable result
Explanation:
Workspace



5. I’ve got so many things to do at the moment, I feel like a juggle frog. 




SHOW ANSWER
Correct Ans:dealing with different tasks and finding it difficult
Explanation:
Workspace



6. To call it a day




SHOW ANSWER
Correct Ans:None of these
Explanation:
Workspace



7. To put up with 




SHOW ANSWER
Correct Ans:to tolerate
Explanation:
Workspace



8. To face the music 




SHOW ANSWER
Correct Ans:to bear the consequences
Explanation:
Workspace



9. Yeoman's service




SHOW ANSWER
Correct Ans:hard work
Explanation:
Workspace



10. To take to heart




SHOW ANSWER
Correct Ans:to grieve over
Explanation:
Workspace



11. My friend turned a deaf ear to my tale of loss and refused to help me.




SHOW ANSWER
Correct Ans:paid no heed
Explanation:
Workspace



12. The possession of Jerusalem is a bone of contention between Israel and Palestine.




SHOW ANSWER
Correct Ans:a subject of dispute
Explanation:
Workspace



13. Naresh Goyal had to stand on his feet very early in his life.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to be independent
Explanation:
Workspace



14. Gopi works by fits and starts.




SHOW ANSWER
Correct Ans:enthusiastically
Explanation:
Workspace



15. Helena was over head and ears in love with Demetrius.




SHOW ANSWER
Correct Ans:completely
Explanation:
Workspace



16. When they were surrounded from all sides, the dacoits laid down their arms.




SHOW ANSWER
Correct Ans:surrendered
Explanation:
Workspace



17. When trade was brisk, he worked hard and made his fortune; he believes in making hay while the sun shines.




SHOW ANSWER
Correct Ans:taking advantage of a favourable opportunity
Explanation:
Workspace



18. As usual he is blowing his own trumpet.




SHOW ANSWER
Correct Ans:praising hirnself
Explanation:
Workspace



19. I trust you will bear with me a few minutes more.




SHOW ANSWER
Correct Ans:have patience with
Explanation:
Workspace



20. The angry hockey players gave vent to their feelings.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to express
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Meaning of given phrase questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Meaning of given phrase @ Fresherslive

This page provides important questions on Meaning of given phrase along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Meaning of given phrase questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Meaning of given phrase Online tests. Meaning of given phrase Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Meaning of given phrase Test questions Online @ Fresherslive?

Meaning of given phrase questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Meaning of given phrase may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Meaning of given phrase questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Meaning of given phrase questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Meaning of given phrase in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Meaning of given phrase Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Meaning of given phrase test or get stuck on any particular question, our Meaning of given phrase test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Meaning of given phrase, exercise these advanced Meaning of given phrase questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Meaning of given phrase Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status