Marketing Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Marketing Questions: Solved 400 Marketing Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Marketing Questions

81. One of the following is not a sales activity. Find the same.




SHOW ANSWER
Correct Ans:After-sales service
Explanation:
Workspace



82. Selling is a function undertaken by ________




SHOW ANSWER
Correct Ans:All the sales persons
Explanation:
Workspace



83. Effective Bank Marketing requires ____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of these
Explanation:
Workspace



84. Direct Marketing means __________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Face-to-face marketing
Explanation:
Workspace



85. Indirect Marketing means _________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Advertisements
Explanation:
Workspace



86. Marketing is Find the wrong option ____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:an ancient concept
Explanation:
Workspace



87. Customer's Relationship with the Bank is influenced by ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Attitudes of Bank staff
Explanation:
Workspace



88. Marketing is best suited in ________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Buyers' market
Explanation:
Workspace



89. Delivery channels other than Bank counters are ____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of these
Explanation:
Workspace



90. 'Definitely Male' this advertisement line is for which Motor Cycle?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bajaj
Explanation:
Workspace



91. The networking becomes __________ .through networking.




SHOW ANSWER
Correct Ans:easy
Explanation:
Workspace



92. The aim of successful marketing is _______




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of these
Explanation:
Workspace



93. Internet marketing means ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:None of these
Explanation:
Workspace



94. Planned-cost service means _________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Extra profit on the same cost
Explanation:
Workspace



95. The rural marketing is not required because ________




SHOW ANSWER
Correct Ans:All are wrong
Explanation:
Workspace



96. A good seller should have the following quality/qualities ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of these
Explanation:
Workspace



97. _____________ can be done through digital Banking ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Mobile phone
Explanation:
Workspace



98. Market Survey means_________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Market Research
Explanation:
Workspace



99. If done through ____________ the rural marketing would be more effective.




SHOW ANSWER
Correct Ans:village fairs
Explanation:
Workspace



100. Service after sale is not the function of_________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Marketing staff
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Marketing questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Marketing @ Fresherslive

This page provides important questions on Marketing along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Marketing questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Marketing Online tests. Marketing Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Marketing Test questions Online @ Fresherslive?

Marketing questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Marketing may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Marketing questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Marketing questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Marketing in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Marketing Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Marketing test or get stuck on any particular question, our Marketing test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Marketing, exercise these advanced Marketing questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Marketing Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status