Jumbled Sentence Questions and Answers updated daily – English

Jumbled Sentence Questions: Solved 217 Jumbled Sentence Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Jumbled Sentence Questions

Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.
(A) Seema's parents died in her early childhood.
(B) Her uncle who had been kind to her was dead.
(C ) She spent most of her first ten years with her unkind aunt.
(D) She always treated her wickedly and not as a loving niece.
(E) Her three cousin sister also treated her as servant.
(F) Despite such such ill treatments, she grew up as sensitive and self-reliant lady. 

Refer the above for the Questions 201 to 200
201. Which of the following should be the Second sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:A
Explanation:
Workspace



202. Hurtful his sarcastic (1) | he knows how (2) | remarks can be (3)| I don't think (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:4,2,1,3
Explanation:
Workspace



203. Sanctity of all human life (1) | anti-abortionists were based on (2) | a belief in the (3)| the arguments of the (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:4,2,3,1
Explanation:
Workspace



204. Regime on account of (1)| the government decided to (2)| introduce sanctions against the (3) | their atrocious record on human rights (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:2,3,1,4
Explanation:
Workspace



205. Her family insisted (1)| be sanctified at (2)| the church in Suffolk, where they live (3)| that the marriage (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:1,4,2,3
Explanation:
Workspace



206. Is available for (1)| a sample copy (2)| of the book (3)| examination (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:2,3,1,4
Explanation:
Workspace



207. When I said (1)| the same dress (2)| they were wearing (3)| I meant that they were wearing identical dresses(4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:1,3,2,4
Explanation:
Workspace



208. A salient feature of this (1)| be converted at any time (2)| policy is that it can (3)| from a straight life to an endowment policy (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:1,3,2,4
Explanation:
Workspace



209. to his active (1) / and adventurous character (2) / Academic studies were, (3) / however, not suited (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:3 / 4 / 1 / 2
Explanation:
Workspace



210. for the successful working (1) / society (2) / of the machinery of (3) / I am not responsible (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:4 /1/ 3/2
Explanation:
Workspace



211. she was responsible (1) / Her schoolwork improved, (2) / and generally unobtrusive (3) / about helping out (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:2/1/4/3
Explanation:
Workspace



212. Give me a (1) / what happened while (2)/ I was gone(3) / quick run-down of (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:1,4,2,3
Explanation:
Workspace



213. only a rudimentary organ for an eye (1) / These fish, which (2) / spend their lives (3) / in darkness, have (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:2,3,4,1
Explanation:
Workspace



214. The replica on (1) / local museum is (2) / view in the (3)/ only a rude approximation of the original (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:1, 3, 2, 4
Explanation:
Workspace



215. where he busied himself (1) / Compelled to abdicate, he (2)/ withdrew to a monastery, (3) / with writing commentaries on the Scriptures (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:2,1,4,3
Explanation:
Workspace



216. SBI will reduce the face-value (1) / 1 rupee from 10 rupees (2)/ of each equity share to (3) / now, it said in a regulatory filing (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:1,3,2,4
Explanation:
Workspace



217. by the front (1) / door for all to see(2) / Our company name (3)/ was modestly displayed (4)




SHOW ANSWER
Correct Ans:3,4,1,2
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Jumbled Sentence questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Jumbled Sentence @ Fresherslive

This page provides important questions on Jumbled Sentence along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Jumbled Sentence questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Jumbled Sentence Online tests. Jumbled Sentence Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Jumbled Sentence Test questions Online @ Fresherslive?

Jumbled Sentence questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Jumbled Sentence may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Jumbled Sentence questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Jumbled Sentence questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Jumbled Sentence in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Jumbled Sentence Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Jumbled Sentence test or get stuck on any particular question, our Jumbled Sentence test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Jumbled Sentence, exercise these advanced Jumbled Sentence questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Jumbled Sentence Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status