Jumbled Sentence Questions and Answers updated daily – English

Jumbled Sentence Questions: Solved 217 Jumbled Sentence Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Jumbled Sentence Questions

Rearrange the following six sentences (A), (B), (C), (D), (E) and (F) in the proper sequence to form a meaningful paragraph and then answer the questions given below.
(A) The group desired to enhance the learning experience in schools with an interactive digital medium that could be used within and outside the class-room.
(B) Then the teacher can act on the downloaded data rather than collect it from each and every student and thereby save his time and effort.
(C) Edutor, decided the group of engineers, all alumni of the Indian Institute of Technology, when they founded Edutor Technologies in August 2009.
(D) They can even take tests and submit them digitally using the same tablets and the teachers in turn can download, the tests using the company's cloud services.
(E) With this desire they created a solution that digitises school text books and other learning material so that students no longer need to carry as many
books to school and back as before, but can access their study material on their touch-screen tablets.
(F) A mechanic works on motors and an accountant has his computer. Likewise, if a student has to work on a machine of device, what should it be called?


Refer the above for the Questions 181 to 180
181. Which of the following sentences should be the FIRST after rearrangement?




SHOW ANSWER
Correct Ans:F
Explanation:
Workspace



Rearrange the following six sentences (A), (B), (C), (D), (E) and (F) in the proper sequence to form a meaningful paragraph, then answer the questions given below.
A. At the end of the last century we had lost 3 out of 8 species.
B. Normally, I would groan and grumble on seeing this figure of 1455 on My shopping bills as it sounds too much.
C. Besides the small number, we are steadily losing a few species of these animals as well.
D. The three being, the Caspian, Balinese and Javan.
E. These days, everywhere I go, I see hoardings Saying 'Just 1455 left'.
F. When it comes to the number of tigers though I think it is too small a number representing a species.

Refer the above for the Questions 182 to 181
182. Which of the following should be the SIXTH sentence after rearrangement?




SHOW ANSWER
Correct Ans:D
Explanation:
Workspace



Rearrange the following six sentences (A), (B), (C), (D), (E) and (F) in the proper sequence to form a meaningful paragraph, then answer the questions given below.
A. At the end of the last century we had lost 3 out of 8 species.
B. Normally, I would groan and grumble on seeing this figure of 1455 on My shopping bills as it sounds too much.
C. Besides the small number, we are steadily losing a few species of these animals as well.
D. The three being, the Caspian, Balinese and Javan.
E. These days, everywhere I go, I see hoardings Saying 'Just 1455 left'.
F. When it comes to the number of tigers though I think it is too small a number representing a species.

Refer the above for the Questions 183 to 182
183. Which of the following should be the FIFTH sentence after rearrangement?




SHOW ANSWER
Correct Ans:A
Explanation:
Workspace



Rearrange the following six sentences (A), (B), (C), (D), (E) and (F) in the proper sequence to form a meaningful paragraph, then answer the questions given below.
A. At the end of the last century we had lost 3 out of 8 species.
B. Normally, I would groan and grumble on seeing this figure of 1455 on My shopping bills as it sounds too much.
C. Besides the small number, we are steadily losing a few species of these animals as well.
D. The three being, the Caspian, Balinese and Javan.
E. These days, everywhere I go, I see hoardings Saying 'Just 1455 left'.
F. When it comes to the number of tigers though I think it is too small a number representing a species.

Refer the above for the Questions 184 to 183
184. Which of the following should be the THIRD sentence after rearrangement?




SHOW ANSWER
Correct Ans:F
Explanation:
Workspace



Rearrange the following six sentences (A), (B), (C), (D), (E) and (F) in the proper sequence to form a meaningful paragraph, then answer the questions given below.
A. At the end of the last century we had lost 3 out of 8 species.
B. Normally, I would groan and grumble on seeing this figure of 1455 on My shopping bills as it sounds too much.
C. Besides the small number, we are steadily losing a few species of these animals as well.
D. The three being, the Caspian, Balinese and Javan.
E. These days, everywhere I go, I see hoardings Saying 'Just 1455 left'.
F. When it comes to the number of tigers though I think it is too small a number representing a species.

Refer the above for the Questions 185 to 184
185. Which of the following should be the SECOND sentence after rearrangement?




SHOW ANSWER
Correct Ans:B
Explanation:
Workspace



Rearrange the following six sentences (A), (B), (C), (D), (E) and (F) in the proper sequence to form a meaningful paragraph, then answer the questions given below.
A. At the end of the last century we had lost 3 out of 8 species.
B. Normally, I would groan and grumble on seeing this figure of 1455 on My shopping bills as it sounds too much.
C. Besides the small number, we are steadily losing a few species of these animals as well.
D. The three being, the Caspian, Balinese and Javan.
E. These days, everywhere I go, I see hoardings Saying 'Just 1455 left'.
F. When it comes to the number of tigers though I think it is too small a number representing a species.

Refer the above for the Questions 186 to 185
186. Which of the following should be the FIRST sentence after rearrangement?




SHOW ANSWER
Correct Ans:E
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.

(A) Some of the world’s highest peaks are in the Himallayas.
(B) The Himalayas are beautiful mountains to the north of India.
(C) Therefore, we call them the Himalayas of the ‘abodes of snow’.
(D) The highest peak is Mount Everest.
(E) Thy stretch for two thousand miles from Kashmir to Assam.
(F) The top of the mountains are covered with snow.

Refer the above for the Questions 187 to 186
187. Which of the following should be the Last sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:C
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.

(A) Some of the world’s highest peaks are in the Himallayas.
(B) The Himalayas are beautiful mountains to the north of India.
(C) Therefore, we call them the Himalayas of the ‘abodes of snow’.
(D) The highest peak is Mount Everest.
(E) Thy stretch for two thousand miles from Kashmir to Assam.
(F) The top of the mountains are covered with snow.

Refer the above for the Questions 188 to 187
188. Which of the following should be the Fifth sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:F
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.

(A) Some of the world’s highest peaks are in the Himallayas.
(B) The Himalayas are beautiful mountains to the north of India.
(C) Therefore, we call them the Himalayas of the ‘abodes of snow’.
(D) The highest peak is Mount Everest.
(E) Thy stretch for two thousand miles from Kashmir to Assam.
(F) The top of the mountains are covered with snow.

Refer the above for the Questions 189 to 188
189. Which of the following should be the Third sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:A
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.

(A) Some of the world’s highest peaks are in the Himallayas.
(B) The Himalayas are beautiful mountains to the north of India.
(C) Therefore, we call them the Himalayas of the ‘abodes of snow’.
(D) The highest peak is Mount Everest.
(E) Thy stretch for two thousand miles from Kashmir to Assam.
(F) The top of the mountains are covered with snow.

Refer the above for the Questions 190 to 189
190. Which of the following should be the Second sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:E
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.

(A) Some of the world’s highest peaks are in the Himallayas.
(B) The Himalayas are beautiful mountains to the north of India.
(C) Therefore, we call them the Himalayas of the ‘abodes of snow’.
(D) The highest peak is Mount Everest.
(E) Thy stretch for two thousand miles from Kashmir to Assam.
(F) The top of the mountains are covered with snow.

Refer the above for the Questions 191 to 190
191. Which of the following should be the First sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:E
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.
(A) It is fixed on Tuesday.
(B) We have, therefore, called him for intenview.
(C) Due to his illness he lost that job.
(D) Ramesh was working in a factory.
(E) Hence, he has applied for a job in my office

Refer the above for the Questions 192 to 191
192. Which of the following should be the last sentence ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:A
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.
(A) It is fixed on Tuesday.
(B) We have, therefore, called him for intenview.
(C) Due to his illness he lost that job.
(D) Ramesh was working in a factory.
(E) Hence, he has applied for a job in my office

Refer the above for the Questions 193 to 192
193. Which of the following should be the Fourth sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:B
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.
(A) It is fixed on Tuesday.
(B) We have, therefore, called him for intenview.
(C) Due to his illness he lost that job.
(D) Ramesh was working in a factory.
(E) Hence, he has applied for a job in my office

Refer the above for the Questions 194 to 193
194. Which of the following should be the Third sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:E
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.
(A) It is fixed on Tuesday.
(B) We have, therefore, called him for intenview.
(C) Due to his illness he lost that job.
(D) Ramesh was working in a factory.
(E) Hence, he has applied for a job in my office

Refer the above for the Questions 195 to 194
195. Which of the following should be the Second sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:C
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.
(A) It is fixed on Tuesday.
(B) We have, therefore, called him for intenview.
(C) Due to his illness he lost that job.
(D) Ramesh was working in a factory.
(E) Hence, he has applied for a job in my office

Refer the above for the Questions 196 to 195
196. Which of the following should be the First sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:D
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.
(A) Seema's parents died in her early childhood.
(B) Her uncle who had been kind to her was dead.
(C ) She spent most of her first ten years with her unkind aunt.
(D) She always treated her wickedly and not as a loving niece.
(E) Her three cousin sister also treated her as servant.
(F) Despite such such ill treatments, she grew up as sensitive and self-reliant lady. 

Refer the above for the Questions 197 to 196
197. Which of the following should be the Fourth sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:E
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.
(A) Seema's parents died in her early childhood.
(B) Her uncle who had been kind to her was dead.
(C ) She spent most of her first ten years with her unkind aunt.
(D) She always treated her wickedly and not as a loving niece.
(E) Her three cousin sister also treated her as servant.
(F) Despite such such ill treatments, she grew up as sensitive and self-reliant lady. 

Refer the above for the Questions 198 to 197
198. Which of the following should be the Fifth sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:B
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.
(A) Seema's parents died in her early childhood.
(B) Her uncle who had been kind to her was dead.
(C ) She spent most of her first ten years with her unkind aunt.
(D) She always treated her wickedly and not as a loving niece.
(E) Her three cousin sister also treated her as servant.
(F) Despite such such ill treatments, she grew up as sensitive and self-reliant lady. 

Refer the above for the Questions 199 to 198
199. Which of the following should be the First sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:C
Explanation:
Workspace



Given below five statements, arrange them in the proper order and answer the following questions based on it.
(A) Seema's parents died in her early childhood.
(B) Her uncle who had been kind to her was dead.
(C ) She spent most of her first ten years with her unkind aunt.
(D) She always treated her wickedly and not as a loving niece.
(E) Her three cousin sister also treated her as servant.
(F) Despite such such ill treatments, she grew up as sensitive and self-reliant lady. 

Refer the above for the Questions 200 to 199
200. Which of the following should be the Last sentence?




SHOW ANSWER
Correct Ans:D
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Jumbled Sentence questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Jumbled Sentence @ Fresherslive

This page provides important questions on Jumbled Sentence along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Jumbled Sentence questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Jumbled Sentence Online tests. Jumbled Sentence Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Jumbled Sentence Test questions Online @ Fresherslive?

Jumbled Sentence questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Jumbled Sentence may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Jumbled Sentence questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Jumbled Sentence questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Jumbled Sentence in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Jumbled Sentence Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Jumbled Sentence test or get stuck on any particular question, our Jumbled Sentence test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Jumbled Sentence, exercise these advanced Jumbled Sentence questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Jumbled Sentence Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status