Internet Questions and Answers updated daily – Computer Knowledge

Internet Questions: Solved 301 Internet Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Computer Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Internet Questions

121. What is the minimum bandwidth required for broadband connection:




SHOW ANSWER
Correct Ans:RADSL
Explanation:
Workspace



122. ADSL gives:




SHOW ANSWER
Correct Ans:18,000 Feet
Explanation:
Workspace



123. In order to use cable for browsing web you will need:




SHOW ANSWER
Correct Ans:256 kbps
Explanation:
Workspace



124. A modem is not needed when accessing the internet through:




SHOW ANSWER
Correct Ans:Faster downloading speeds (receiving) than uploading speeds (sending)
Explanation:
Workspace



125. What should be minimum requirement of random access memory (RAM) for internet access:




SHOW ANSWER
Correct Ans:Both of Above
Explanation:
Workspace



126. Which among the following is not an internet browser:




SHOW ANSWER
Correct Ans:LAN
Explanation:
Workspace



127. WWW provides standardized access to:




SHOW ANSWER
Correct Ans:32 MB
Explanation:
Workspace



128. Benefits of Email are:




SHOW ANSWER
Correct Ans:Drupal
Explanation:
Workspace



129. URL stands for:




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of the Above
Explanation:
Workspace



130. .net domain is used for:




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of the Above
Explanation:
Workspace



131. What are the uses of the Internet:




SHOW ANSWER
Correct Ans:Uniform Resource Locator
Explanation:
Workspace



132. World Wide Web was proposed by __________.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Internet Infrastructure and Service Providers
Explanation:
Workspace



133. Internet's Initial development was supported by:




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of the Above
Explanation:
Workspace



134. The free available known repair of software bug on internet is called : 




SHOW ANSWER
Correct Ans:Tim Berners Lee
Explanation:
Workspace



135. A web site address is a unique name that identifies a specific _____on the web.




SHOW ANSWER
Correct Ans:ARPANET
Explanation:
Workspace



136. What are bas, doc, and htm examples of ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Patch
Explanation:
Workspace



137. Sending an e-mail is similar to:




SHOW ANSWER
Correct Ans:Website
Explanation:
Workspace



138. What is included in an e-mail address ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Extensions
Explanation:
Workspace



139. A word in a web page that, when clicked, opens another document.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Writing a letter
Explanation:
Workspace



140. URL stands for ____.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Uniform Resource Locator
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Internet questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Internet @ Fresherslive

This page provides important questions on Internet along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Internet questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Internet Online tests. Internet Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Internet Test questions Online @ Fresherslive?

Internet questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Internet may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Internet questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Internet questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Internet in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Internet Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Internet test or get stuck on any particular question, our Internet test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Internet, exercise these advanced Internet questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Internet Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status