Internet Questions and Answers updated daily – Computer Knowledge

Internet Questions: Solved 301 Internet Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Computer Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Internet Questions

101. BIND full form is ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Spam
Explanation:
Workspace



102. What is the term used to describe the amount of space you have to transmit to and from the Internet?




SHOW ANSWER
Correct Ans:e-commerce database application
Explanation:
Workspace



103. The primary purpose of software is to turn data into ____.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Berkeley Internet Name Domain
Explanation:
Workspace



104. Which of the following is a Web browser?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bandwidth
Explanation:
Workspace



105. Which of the following is a browser ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:information
Explanation:
Workspace



106. Which protocol is used for browsing website :




SHOW ANSWER
Correct Ans:Firefox
Explanation:
Workspace



107. The vast network of computers that connects millions of people all over the world is called _____.




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of these
Explanation:
Workspace



108. _________ are usually downloaded into the folder carrying Temporary Internet Files and are written into the computer by the websites you visit.




SHOW ANSWER
Correct Ans:HTTP
Explanation:
Workspace



109. _____________ is a talk that can be automatically downloaded over the Internet and is available in Digital Format.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Internet
Explanation:
Workspace



110. Which of the following identifies specific web page and its computer on the web page




SHOW ANSWER
Correct Ans:Cookies
Explanation:
Workspace



111. While searching a website,you have been unable to find information that was on the site several months ago. What might you do to attempt to locate that information ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Podcast
Explanation:
Workspace



112. What is Internet 2 ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Domain Name
Explanation:
Workspace



113. In the straight CGI approach to database connectivity on the Internet________.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Visit Google’s cached page to view the older copy
Explanation:
Workspace



114. _______ are used to identify a user who returns to a Web site.




SHOW ANSWER
Correct Ans:An association to develop advanced Internet technology
Explanation:
Workspace



115. This _______tier processes HTTP protocol, scripting tasks, performs calculations, and provides access to data




SHOW ANSWER
Correct Ans:the external program is located between the client and the web server
Explanation:
Workspace



116. Voice mail _______,




SHOW ANSWER
Correct Ans:Cookies
Explanation:
Workspace



117. A Web site's main page is called its _______




SHOW ANSWER
Correct Ans:Applications / Web server
Explanation:
Workspace



118. The vast network of computers that connects millions of people all over the world is called ________




SHOW ANSWER
Correct Ans:functions much like an answering machine, allowing callers to leave a voice message for the called party
Explanation:
Workspace



119. Which of these is a variation of ADSL, but the modem can adjust the speed of the connection depending on the length and quality of the line:




SHOW ANSWER
Correct Ans:home page
Explanation:
Workspace



120. The limit for ADSL service is:




SHOW ANSWER
Correct Ans:Internet
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Internet questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Internet @ Fresherslive

This page provides important questions on Internet along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Internet questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Internet Online tests. Internet Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Internet Test questions Online @ Fresherslive?

Internet questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Internet may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Internet questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Internet questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Internet in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Internet Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Internet test or get stuck on any particular question, our Internet test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Internet, exercise these advanced Internet questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Internet Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status