Internet Questions and Answers updated daily – Computer Knowledge

Internet Questions: Solved 301 Internet Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Computer Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Internet Questions

81. If you change Windows 98 to Windows XP, you are actually performing




SHOW ANSWER
Correct Ans:upgrade
Explanation:
Workspace



82. Which of the following is not a term pertaining to the Internet?




SHOW ANSWER
Correct Ans:Keyboard
Explanation:
Workspace



83. The process of trading goods over the Internet is known as ____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:e-commerce
Explanation:
Workspace



84. Which of the following is used by the browser to connect to the location of the Internet resources?




SHOW ANSWER
Correct Ans:URL
Explanation:
Workspace



85. (www.Fresherslive.com) is a




SHOW ANSWER
Correct Ans:world wide web
Explanation:
Workspace



86. You can do transactions on internet using your bank account. This is called




SHOW ANSWER
Correct Ans:Link
Explanation:
Workspace



87. _____________ allows wireless mobile devices to access the Internet and its service such as the Web and e-mail.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Portal
Explanation:
Workspace



88. SMTP is responsible (for)




SHOW ANSWER
Correct Ans:Online banking
Explanation:
Workspace



89. Most world wide web pages contain commands in the language ______________.




SHOW ANSWER
Correct Ans:WAP
Explanation:
Workspace



90. What is the name of the software that allows us to browse through web pages called ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:sending e-mail
Explanation:
Workspace



91. An e-mail account includes a storage area, often called a ____________________.




SHOW ANSWER
Correct Ans:HTML
Explanation:
Workspace



92. Unwanted repetitious messages, such as unsolicited bulk e-mails is known as.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Browser
Explanation:
Workspace



93. The term "host" with respect to the internet, means ___________________.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Mailbox
Explanation:
Workspace



94. An e-mail address typically consists of a user ID followed by the ___________ sign and the name of the e-mail server that manages the user's electronic post office box.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Spam
Explanation:
Workspace



95. Most mail program automatically complete the following two parts in an e-mail ________




SHOW ANSWER
Correct Ans:A computer that is a stand alone computer
Explanation:
Workspace



96. The Internet allows you to _______




SHOW ANSWER
Correct Ans:@
Explanation:
Workspace



97. A web site address is a unique name that identifies a specific _____on the web.




SHOW ANSWER
Correct Ans:From : and Date :
Explanation:
Workspace



98. Unsolicited commercial email is commonly known as _____




SHOW ANSWER
Correct Ans:All of these
Explanation:
Workspace



99. Unwanted repetitious messages, such as unsolicited bulk e-mail is known as ______.




SHOW ANSWER
Correct Ans:website
Explanation:
Workspace



100. An on-line commercial site such as Amazon.com is an example of a(n) ________ .




SHOW ANSWER
Correct Ans:spam
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Internet questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Internet @ Fresherslive

This page provides important questions on Internet along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Internet questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Internet Online tests. Internet Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Internet Test questions Online @ Fresherslive?

Internet questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Internet may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Internet questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Internet questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Internet in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Internet Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Internet test or get stuck on any particular question, our Internet test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Internet, exercise these advanced Internet questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Internet Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status