Input Questions and Answers updated daily – Computer Knowledge

Input Questions: Solved 10 Input Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Computer Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Input Questions

1. Computers gather data, which means that they allow users to ________ data.




SHOW ANSWER
Correct Ans:input
Explanation:
Workspace



2. The wheel located between the two standard buttons on a mouse is used to ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Scroll
Explanation:
Workspace



3. The _________ is the ‘Administrative’ section of the computer system 




SHOW ANSWER
Correct Ans:central processing unit
Explanation:
Workspace



4. Devices that allow you to put information into the computer ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Input
Explanation:
Workspace



5. The general method to input the text and numerical data in computer is by ___________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Keyboard
Explanation:
Workspace



6. Any data and instruction entered in the memory of a computer is _____________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Input
Explanation:
Workspace



7. The most common method of entering text and numerical data into a computer system is through the use of a __________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Printer
Explanation:
Workspace



8. Information that comes from an external source and is fed into computer software is called __________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Input
Explanation:
Workspace



9. The term used to define all input and output devices in a computer system is ____




SHOW ANSWER
Correct Ans:Hardware
Explanation:
Workspace



10. The most widely used input device is the ________




SHOW ANSWER
Correct Ans:Keyboard
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Input questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Input @ Fresherslive

This page provides important questions on Input along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Input questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Input Online tests. Input Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Input Test questions Online @ Fresherslive?

Input questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Input may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Input questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Input questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Input in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Input Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Input test or get stuck on any particular question, our Input test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Input, exercise these advanced Input questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Input Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2022 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status