Input Output Questions and Answers updated daily – Logical Reasoning

Input Output Questions: Solved 406 Input Output Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, Logical Reasoning Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Input Output Questions

Input : 83 dear ant 42 Step 1 : ant 83 dear 42 Step 2: ant dear 83 42 Step 3: ant dear 42 83 Given Input : 24 may ball 14

Refer the above for the Questions 401 to 400
401. What will be the last word in Step 3




SHOW ANSWER
Correct Ans:24
Explanation:
Workspace



The Positions of the first and second digits in the number 7986032451 are interchanged . similarly the questions of third and fourth digits are interchanged and so on. for 8 times. answer the following questions based on the this details

Refer the above for the Questions 402 to 401
402. What is the sum of fourth digit from the right and second digit from the left in the last step




SHOW ANSWER
Correct Ans:9
Explanation:
Workspace



The Positions of the first and second digits in the number 7986032451 are interchanged . similarly the questions of third and fourth digits are interchanged and so on. for 8 times. answer the following questions based on the this details

Refer the above for the Questions 403 to 402
403. What will be the third digit from the left in the last step ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:6
Explanation:
Workspace



The Positions of the first and second digits in the number 7986032451 are interchanged . similarly the questions of third and fourth digits are interchanged and so on. for 8 times. answer the following questions based on the this details

Refer the above for the Questions 404 to 403
404. What will be the third digit from the right in the last step ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:2
Explanation:
Workspace



The Positions of the first and second digits in the number 7986032451 are interchanged . similarly the questions of third and fourth digits are interchanged and so on. for 8 times. answer the following questions based on the this details

Refer the above for the Questions 405 to 404
405. What will be the number in the last step :




SHOW ANSWER
Correct Ans:9768304215
Explanation:
Given number 7986032451 Step 1: 9786032451 Step 2: 9768032451 Step 3: 9768302451 Step 4: 9768304251 Step 5: 9768304215
Workspace



In a certain language "Red is black" is written an 823, "Code is White" is written as 758 and "White is Red" is written as 783.

Refer the above for the Questions 406 to 405
406. How will the statement ?Black is White? will be coded ?




SHOW ANSWER
Correct Ans:827
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Input Output questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Input Output @ Fresherslive

This page provides important questions on Input Output along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Input Output questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Input Output Online tests. Input Output Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Input Output Test questions Online @ Fresherslive?

Input Output questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Input Output may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Input Output questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Input Output questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Input Output in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Input Output Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Input Output test or get stuck on any particular question, our Input Output test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Input Output, exercise these advanced Input Output questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Input Output Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status