Idioms and phrases Questions and Answers updated daily – English

Idioms and phrases Questions: Solved 453 Idioms and phrases Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, English Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Idioms and phrases Questions

In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 441 to 440
441. They were offered six months rent in lieu of notice to vacate the building




SHOW ANSWER
Correct Ans:in place of
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 442 to 441
442. Having no arguments to defend his point, the speaker began to beat about the bush.




SHOW ANSWER
Correct Ans:speak in a roundabout manner
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 443 to 442
443. The Kenyan team proved to be the dark horse in the ICC World Cup Cricket




SHOW ANSWER
Correct Ans:an unexpected winner
Explanation:
Workspace



Which of the following word is the closest meaning for the given word ?


Refer the above for the Questions 444 to 443
444. At the spur of the moment




SHOW ANSWER
Correct Ans:Without Delay
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 445 to 444
445. At one's fingertips




SHOW ANSWER
Correct Ans:Complete knowledge
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 446 to 445
446. At one's wit's end




SHOW ANSWER
Correct Ans:Perplexed
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 447 to 446
447. Harshita was green with envy when her brother was allowed to go for that concert




SHOW ANSWER
Correct Ans:to be jealous
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 448 to 447
448. When the Principal was entering the class, all my friends quietly disappeared, leaving me alone to face the music.




SHOW ANSWER
Correct Ans:to bear the criticism
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 449 to 448
449. The reputed company is in the red due to the recession




SHOW ANSWER
Correct Ans:in danger
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 450 to 449
450. John’s offer of help was turned down by the police.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Refused
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 451 to 450
451. The thief was on good terms with the police




SHOW ANSWER
Correct Ans:Was friendly
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 452 to 451
452. The little girl with her flawless performance stole the show.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Won everybody’s praise
Explanation:
Workspace



In the following questions, four alternatives are given for the Idiom / Phrase bolded in the sentence. Choose the alternative which best expresses the meaning of the Idiom / Phrase and mark it in the Answer Options.


Refer the above for the Questions 453 to 452
453. She could never measure up to her parent’s expectation.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Reach the level
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Idioms and phrases questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Idioms and phrases @ Fresherslive

This page provides important questions on Idioms and phrases along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Idioms and phrases questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Idioms and phrases Online tests. Idioms and phrases Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Idioms and phrases Test questions Online @ Fresherslive?

Idioms and phrases questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Idioms and phrases may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Idioms and phrases questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Idioms and phrases questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Idioms and phrases in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Idioms and phrases Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Idioms and phrases test or get stuck on any particular question, our Idioms and phrases test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Idioms and phrases, exercise these advanced Idioms and phrases questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Idioms and phrases Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status