Abbrevations Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Abbrevations Questions: Solved 228 Abbrevations Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Abbrevations Questions

101. Which is the correct option of FIR




SHOW ANSWER
Correct Ans:First Information Report
Explanation:
Workspace



102. What is the full form of GDP (in Financial World)




SHOW ANSWER
Correct Ans:Gross Domestic Product
Explanation:
Workspace



103. What does stands for CMA




SHOW ANSWER
Correct Ans:Certified Management Accountant
Explanation:
Workspace



104. Which is the correct option of ROA




SHOW ANSWER
Correct Ans:Return on assets
Explanation:
Workspace



105. Expand ATM.




SHOW ANSWER
Correct Ans:Automated Teller Machine
Explanation:
Workspace



106. Which is the correct option of EMI




SHOW ANSWER
Correct Ans:Equated Monthly Installment
Explanation:
Workspace



107. What does stands for PEP




SHOW ANSWER
Correct Ans:Personal Equity Plans
Explanation:
Workspace



108. What does stands for CCB




SHOW ANSWER
Correct Ans:Central Co-operative Bank
Explanation:
Workspace



109. Which of the following is the correct option of ATAR




SHOW ANSWER
Correct Ans:Awareness Trial Availability Repeat
Explanation:
Workspace



110. What is the full form of LIFO




SHOW ANSWER
Correct Ans:Last In, First Out
Explanation:
Workspace



111. What does stands for PLR




SHOW ANSWER
Correct Ans:Prime Lending Rate
Explanation:
Workspace



112. Expand CRR




SHOW ANSWER
Correct Ans:Cash Reserve Ratio
Explanation:
Workspace



113. Which of the following is the correct option of e-Commerce




SHOW ANSWER
Correct Ans:Electronic Commerce
Explanation:
Workspace



114. Expand CEPA




SHOW ANSWER
Correct Ans:Comprehensive Economic Partnership Agreement
Explanation:
Workspace



115. What does stands for IFAD




SHOW ANSWER
Correct Ans:International Fund for Agricultural Development
Explanation:
Workspace



116. Which of the following is the correct option of HICP




SHOW ANSWER
Correct Ans:Harmonised Index of Consumer Prices
Explanation:
Workspace



117. What does stands for BPSD




SHOW ANSWER
Correct Ans:Balance of Payments Division
Explanation:
Workspace



118. Which of the following is the correct option of CFRA




SHOW ANSWER
Correct Ans:Combined Finance and Revenue Accounts
Explanation:
Workspace



119. What is the full form of ADR




SHOW ANSWER
Correct Ans:American Depository Receipt
Explanation:
Workspace



120. Which of the following is the correct option of SAAF




SHOW ANSWER
Correct Ans:South Asian Accountants Federation
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Abbrevations questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Abbrevations @ Fresherslive

This page provides important questions on Abbrevations along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Abbrevations questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Abbrevations Online tests. Abbrevations Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Abbrevations Test questions Online @ Fresherslive?

Abbrevations questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Abbrevations may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Abbrevations questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Abbrevations questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Abbrevations in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Abbrevations Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Abbrevations test or get stuck on any particular question, our Abbrevations test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Abbrevations, exercise these advanced Abbrevations questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Abbrevations Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status