Abbrevations Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Abbrevations Questions: Solved 228 Abbrevations Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Abbrevations Questions

81. What does stands for CPS




SHOW ANSWER
Correct Ans:Cost Per Sale
Explanation:
Workspace



82. Which of the following is correct option of AAR




SHOW ANSWER
Correct Ans:Average Annual Return
Explanation:
Workspace



83. What is the full form of FISIM




SHOW ANSWER
Correct Ans:Financial Intermediation Services Indirectly Measured
Explanation:
Workspace



84. Which is the correct option of ASDL




SHOW ANSWER
Correct Ans:Asymmetric Digital Subscriber Line
Explanation:
Workspace



85. What does stands for ROI




SHOW ANSWER
Correct Ans:Return on Investment
Explanation:
Workspace



86. Expand SENSEX




SHOW ANSWER
Correct Ans:Sensitivity Index
Explanation:
Workspace



87. Which is the correct option of BSE




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bombay Stock Exchange
Explanation:
Workspace



88. What is the full form of CRISIL




SHOW ANSWER
Correct Ans:Credit Rating Information Services of India Ltd
Explanation:
Workspace



89. Expand NSDAP




SHOW ANSWER
Correct Ans:National Data Sharing and Accessibility Policy
Explanation:
Workspace



90. What does stands for B2B




SHOW ANSWER
Correct Ans:Business to Business
Explanation:
Workspace



91. What is the full form of GNP




SHOW ANSWER
Correct Ans:Gross National Product
Explanation:
Workspace



92. What does stands for IFCI




SHOW ANSWER
Correct Ans:Industrial Finance Corporation of India
Explanation:
Workspace



93. Expand PPI




SHOW ANSWER
Correct Ans:Pay Per Impression
Explanation:
Workspace



94. What is the full form of ICS-UNIDO




SHOW ANSWER
Correct Ans:International Centre for Science and High Technology
Explanation:
Workspace



95. Which of the following is correct option of CP




SHOW ANSWER
Correct Ans:Commercial Paper
Explanation:
Workspace



96. What is the full form of LIBOR




SHOW ANSWER
Correct Ans:London Interbank Offered Rate
Explanation:
Workspace



97. Which is the correct option of CLV




SHOW ANSWER
Correct Ans:Customer Lifetime Value
Explanation:
Workspace



98. Expand COB




SHOW ANSWER
Correct Ans:Close of Business
Explanation:
Workspace



99. What does stands for NSE




SHOW ANSWER
Correct Ans:National Stock Exchange
Explanation:
Workspace



100. Expand AAI




SHOW ANSWER
Correct Ans:Airport Authority of India
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Abbrevations questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Abbrevations @ Fresherslive

This page provides important questions on Abbrevations along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Abbrevations questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Abbrevations Online tests. Abbrevations Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Abbrevations Test questions Online @ Fresherslive?

Abbrevations questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Abbrevations may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Abbrevations questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Abbrevations questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Abbrevations in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Abbrevations Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Abbrevations test or get stuck on any particular question, our Abbrevations test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Abbrevations, exercise these advanced Abbrevations questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Abbrevations Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language
FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status