Abbrevations Questions and Answers updated daily – General Knowledge

Abbrevations Questions: Solved 228 Abbrevations Questions and answers section with explanation for various online exam preparation, various interviews, General Knowledge Category online test. Category Questions section with detailed description, explanation will help you to master the topic.

Abbrevations Questions

61. What is the full form of F500




SHOW ANSWER
Correct Ans:Fortune 500
Explanation:
Workspace



62. Which is the correct option of OPEC




SHOW ANSWER
Correct Ans:Organisation of Petroleum Exporting Countries
Explanation:
Workspace



63. What is the full form of SEO




SHOW ANSWER
Correct Ans:Search Engine Optimization
Explanation:
Workspace



64. What does stands for FCCB




SHOW ANSWER
Correct Ans:Foreign Currency Convertible Bond
Explanation:
Workspace



65. Which is the correct option of NBFC




SHOW ANSWER
Correct Ans:Non Banking Financial Companies
Explanation:
Workspace



66. Expand FLAS




SHOW ANSWER
Correct Ans:Foreign Liabilities and Assets Survey
Explanation:
Workspace



67. Which is the correct option of IFSC




SHOW ANSWER
Correct Ans:Indian Financial System Code
Explanation:
Workspace



68. What is the full form of CDBS




SHOW ANSWER
Correct Ans:Committee of Direction on Banking Statistics
Explanation:
Workspace



69. What does stands for IIFT




SHOW ANSWER
Correct Ans:Indian Institute of Foreign Trade
Explanation:
Workspace



70. Which is the correct option of PAN




SHOW ANSWER
Correct Ans:Permanent Account Number
Explanation:
Workspace



71. What is the full form of FISIM




SHOW ANSWER
Correct Ans:Financial Intermediation Services Indirectly Measured
Explanation:
Workspace



72. Expand DI




SHOW ANSWER
Correct Ans:Direct Investment
Explanation:
Workspace



73. What does stands for BBR




SHOW ANSWER
Correct Ans:Bank Base Rate
Explanation:
Workspace



74. Which is the correct option of NABARD




SHOW ANSWER
Correct Ans:National Bank for Agriculture and Rural Development
Explanation:
Workspace



75. What is the full form of AIRCSC




SHOW ANSWER
Correct Ans:All India Rural Credit Survey Committee
Explanation:
Workspace



76. Expand SRM




SHOW ANSWER
Correct Ans:Supplier Relation Management
Explanation:
Workspace



77. What does stands for FOREX




SHOW ANSWER
Correct Ans:Foreign Exchange
Explanation:
Workspace



78. Which is the correct option of MS




SHOW ANSWER
Correct Ans:Market Surveillance
Explanation:
Workspace



79. What is the full form of B2C




SHOW ANSWER
Correct Ans:Business to Consumer
Explanation:
Workspace



80. Expand NASSCOM




SHOW ANSWER
Correct Ans:National Association of Software and Service Companies
Explanation:
Workspace



Are you seeking for good platform for practicing Abbrevations questions in online. This is the right place. The time you spent in Fresherslive will be the most beneficial one for you.

Online Test on Abbrevations @ Fresherslive

This page provides important questions on Abbrevations along with correct answers and clear explanation, which will be very useful for various Interviews, Competitive examinations and Entrance tests. Here, Most of the Abbrevations questions are framed with Latest concepts, so that you may get updated through these Abbrevations Online tests. Abbrevations Online Test questions are granted from basic level to complex level.

Why To Practice Abbrevations Test questions Online @ Fresherslive?

Abbrevations questions are delivered with accurate answer. For solving each and every question, very lucid explanations are provided with diagrams wherever necessary.
Practice in advance of similar questions on Abbrevations may improve your performance in the real Exams and Interview.
Time Management for answering the Abbrevations questions quickly is foremost important for success in Competitive Exams and Placement Interviews.
Through Fresherslive Abbrevations questions and answers, you can acquire all the essential idea to solve any difficult questions on Abbrevations in short time and also in short cut method.
Winners are those who can use the simplest method for solving a question. So that they have enough time for solving all the questions in examination, correctly without any tense. Fresherslive provides most simplest methods to answer any tough questions. Practise through Fresherslive test series to ensure success in all competitive exams, entrance exams and placement tests.

Why Fresherslive For Abbrevations Online Test Preparation?

Most of the job seekers finding it hard to clear Abbrevations test or get stuck on any particular question, our Abbrevations test sections will help you to success in Exams as well as Interviews. To acquire clear understanding of Abbrevations, exercise these advanced Abbrevations questions with answers.
You're Welcome to use the Fresherslive Online Test at any time you want. Start your beginning, of anything you want by using our sample Abbrevations Online Test and create yourself a successful one. Fresherslive provides you a new opportunity to improve yourself. Take it and make use of it to the fullest. GOODLUCK for Your Bright Future.


Online Test for Data Interpretation
Online Test for C Language

FreshersLive - No.1 Job site in India. Here you can find latest 2023 government as well as private job recruitment notifications for different posts vacancies in India. Get top company jobs for both fresher and experienced. Job Seekers can get useful interview tips, resume services & interview Question and answer. Practice online test free which is helpful for interview preparation. Register with us to get latest employment news/rojgar samachar notifications. Also get latest free govt and other sarkari naukri job alerts daily through E-mail...
DMCA.com Protection Status